Dörtyol’da kumar operasyonu: 6 kişiye para cezası

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde bir iş yerinde yapılan denetimde kumar oynarken yakalanan 6 kişiye 69 bin 624 TL idari para cezası uygulandı.

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde bir iş yerinde yapılan denetimde kumar oynarken yakalanan 6 kişiye 69 bin 624 TL idari para cezası uygulandı.

Emniyet Müdürlüğü ekiplerince kumar oynanması için yer ve imkân sağlanmasına yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında Dörtyol ilçesi Cemal Gürsel Caddesi üzerinde bulunan bir iş yerinde denetim gerçekleştirildi.

Yapılan kontrollerde, iş yerinde bulunan masada 6 kişinin kumar oynadığı tespit edildi. Masa üzerinde bulunan 6 bin 670 TL para ile 208 adet iskambil kâğıdına el konuldu.

Olayla ilgili olarak kumar oynadığı belirlenen şahıslara toplam 69 bin 624 TL idari para cezası uygulandı. İş yeri sahibi G.N. hakkında ise kumar oynanması için yer ve mekân sağlama suçundan adli işlem başlatıldı.

Manşetler

Adana’da 5 döner yiyip hesap ödemeden gittiler
Adana’da sokak ortasında kavga: Polis havaya ateş açtı
Uyuşturucu firarisi 22 hükümlü yakalandı
Mersin’de tarihi eser operasyonu: Tevrat ve el yazması eser ele geçirildi
Önlem alınmadan yola dökülen toprak yığını gece karanlığında kazaya neden oldu
Hatay’da 37 kaçak göçmen yakalandı
Staj yaptığı pastanede akıma kapılarak can veren 16 yaşındaki Mahir’den bir gün önce de aynı noktada arkadaşını elektik çarpmış
Hatay’da motosiklet otomobille çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı
Tipi vurdu heyelan yolu kapattı, 2 çoban ve yaklaşık 650 küçükbaş hayvan yaylada mahsur kaldı
Mersin’de ölen 2 kardeşin cenazeleri adli tıpa gönderildi, evdeki ilk inceleme tamamlandı