Dörtyol’da muhtarlar toplantısı gerçekleştirildi

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde gerçekleştirilen muhtarlar toplantısında ilçe genelinde yürütülen çalışmalar ve genel güvenlik konuları ele alındı.

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde gerçekleştirilen muhtarlar toplantısında ilçe genelinde yürütülen çalışmalar ve genel güvenlik konuları ele alındı.

Dörtyol kaymakamı Ümit Altay başkanlığında, Dörtyol Belediye Başkanı Bahadır Amaç, ilçe kurum müdürleri ve mahalle muhtarlarının katılımı ile kaymakamlık toplantı salonunda " Muhtarlar Toplantısı " gerçekleştirildi. Toplantıda, İlçe ve mahallelerde planlanan program dahilinde yürütülmekte olan çalışmaların değerlendirilmesi mahalle muhtarlarımız ve kurum amirlerimizin karşılıklı istişareleri ile genel güvenlik konuları ele alındı.

Kaymakam Ümit Altay; vatandaş ve kamu kurumları arasında köprü görevi gören muhtarların, kamu hizmetlerini etkin, verimli, güvenli ve sürdürülebilir bir şekilde gerçekleştirmeleri ve sorunların en kısa sürede yetkili kurumlara iletilmesinin önemini vurguladı.

Manşetler

3 farklı hırsızlık tek şüpheli: "Hatırlamıyorum" savunması
Kazanın ardından şoka girince hastaneye kadar "Ben nasıl kaza yaptım" diye sordu
Antalya’da uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheliye adli işlem
Adana’da 4 ruhsatsız silah ele geçirildi
Osmaniye’de uyuşturucu operasyonu: 13 gözaltı, 2 tutuklama
Ellerindeki oyuncak silahla 11 yaşındaki çocuğun önünü kesen 3 akranı para istedi
Osmaniye’de kamyonetle çarpışan motosikletli hayatını kaybetti
Telefon alışverişinden kalan 24 bin TL alacaklarını almaya giden kardeşler mermilerin hedefi oldu
Yanan evde dumandan etkilenen iki çocuk hastaneye kaldırıldı
Mersin’de düğün konvoyunda havaya ateş açan şüpheli yakalandı