Döşemaltı'nın eğitim kurumları Erasmus'ta iddialı

Ozel Antalya Bahçeşehir Anadolu Lisesi öğrencileri, Erasmus+ Okul Eğitimi Projesi kapsamında Hırvatistan’ın Varazdin kentini ziyaret etti. Öğrenciler, Hırvatistan'da okul ve eğitim sistemlerini araştırıp, bu konuda çalışmalar yaptı.

Ulusal Ajansın sunmuş olduğu hibeden yararlanan Ozel Antalya Bahçeşehir Anadolu Lisesi, öğretmen ve öğrencileri, proje kapsamında bir dizi çalışma gerçekleştirdi. Öğrenciler, Erasmus+ Okul Eğitimi Projesi kapsamında, Projeden sorumlu Almanca Öğretmeni Mehmet Ümit Duran ile birlikte 15-21 Şubat 2020 tarihleri arasında Hırvatistan’ın Varazdin kentini ziyaret etti. 

Öğrenciler, Hırvatistan ziyaretinde okul ve eğitim sistemlerini araştırıp, bu konuda bir dizi çalışma gerçekleştirdi. Öğrenciler proje kapsamında Almanca sunumlar gerçekleştirdi. Projeden sorumlu Ozel Antalya Bahçeşehir Anadolu Lisesi Almanca Öğretmeni Mehmet Ümit Duran, "Son 6 yılda farklı projelerle tam 100 öğrencimiz yurt dışı eğitim programlarından yararlandı. Önümüzdeki süreçte projelerimiz artarak devam edecektir" dedi. 

Anadolu Lisesi Müdürü Ferhan Çevlik ise Erasmus+ Okul Eğitimi Projelerinin artarak devam edeceğini ifade etti.

Manşetler

Mersin’de kahvehaneye silahlı saldırı: 1 ölü, 4 yaralı
Burdur’da plakasız şüpheli motosikletin şase ve motor numarası kazınmış çıktı
Antalya’da balkonda çıkan yangın korkuttu
Antalya’da 6 bin 540 sentetik hap ele geçirildi
Kazada ölen 7 kişiye duygu dolu veda
Burdur’da traktör devrildi, sürücüsü yaralandı
Öğretmenin hayatını kaybettiği okulda eğitime 2 gün ara
Osmaniye’de yayla evine uyuşturucu baskını: 3 tutuklama
Jandarma çalınan 13 hayvanın izini sürdü: 3 büyükbaş sahibine teslim edildi
Alanya ve Döşemealtı’nda kaçak tütün operasyonu