Döşemealtı Adrenalin Tutkunlarına ev sahipliği yapacak

Uluslar arası Bisiklet Birliği’nin (UCI) uluslararası yol bisikleti takviminde 2.1 kategorisinde yer alan ve 4 etaptan oluşan “TOUR OF ANTALYA powered by AKRA” yarışmasında ilk kez Döşemealtı etabı da yer alacak.

Uluslararası Bisiklet Birliği’nin en üst limiti olan 174 sporcu ve 23 ülkeden 29 takımın katılacağı “TOUR OF ANTALYA powered by AKRA” da üçüncü gün (22 Şubat Cumartesi)  Kraliçe etabı olarak adlandırılan Aspendos’tan başlayıp Termessos zirvesinde bitecek. Döşemealtı etabı için ilçe merkezinde yarış esnasında bazı yollar kapatılacak.

İlk kez böylesine önemli bir organizasyona ev sahipliği yapacak olan Döşemealtı ilçesinde ise güzergah Kuzey çevreyolundan başlayıp, ilçenin ilk ve tek bisiklet yoluna da sahip ödüllü Şehit Mustafa Gürcan caddesinden devam edecek. İlçe girişi Kaymakamlık önünde finiş çizgisinde puanlama alacak sporcular daha sonra Şehit Ahmet Küçükadalı caddesini takip ederek Çığlık mahallesini boydan boya kat edecek. 101.6 kilometrelik parkurun Termessos Milli Parkı kavşağından, Düzlerçamı ve Kepezüstünden batı çevreyoluna geçerek Döşemealtı etabı tamamlanacak.

Döşemealtı Belediyesi bu önemli organizasyon için belirlenen güzergahlarda yol ve çevre düzenlemesi yaptı. 20 Şubat Perşembe günü dünyaca ünlü bisikletçilerin pedal basacağı yarışmanın Döşemealtı etabı 14.00 ila 14.30 arası geçilmesi öngörülüyor. Haber Merkezi

Manşetler

Geri dönüşüm merkezini bile uyuşturucu merkezine çevirmişler: 6 tutuklama
Çöp toplama sırasında yanan kamyonunu itfaiyeye sürdü
Öldürdüğü eşini evinin banyosuna gömdü
Tüplerin saklandığı ev alev aldı: Patlama anları kamerada
Kahramanmaraş’ta okulda koku paniği: Yaklaşık 17 öğrenci hastaneye sevk edildi
Belediye önünde kendini yaktı
Otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı
Isparta’da dağlık alanda yanmış aracın kenarında başsız erkek cesedi bulundu
Antalya’da şiddetli yağış etkili oldu, şimşekler görsel şölen oluşturdu
Karavanla denize sürüklenen Rus turistler kurtarıldı