Döşemealtı futbol takımı U-18 liginde şampiyon

Kırkgöz Döşemealtı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü futbol takımı, U-18 liginde şampiyon oldu.

Kırkgöz Döşemealtı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü futbol takımı, U-18 liginde şampiyon oldu. Kendi liglerinde şampiyon olan Döşemealtı takımı Play-off'lara yükseldi.

Döşemealtı Belediyesi takımı U-18 liginde oynadığı 16 maçtan 14 galibiyet, 1 beraberlik ve sadece 1 yenilgi aldı. Ligi 43 puanla birinci tamamlayarak şampiyon olan genç takım Play-off'larda başarılı olursa Türkiye Şampiyonasına katılarak hem Antalya'yı hemde Döşemealtı'nı temsil edecek.

Kırmızı-siyah-beyazlı takım şampiyon olarak tamamladığı ligde rakip fileleri tam 52 kez havalandırırken, kendi kalesinde ise sadece 4 gol gördü. Türkiye Şampiyonasında Antalya'yı temsil edecek iki kulüpten birisi olmak için 19 Mart Cumartesi günü başlayacak play off maçlarına hazırlanan Kırkgöz Döşemealtı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü U-18 takımının rakipleri de belli oldu. Play-off'larda B grubunda yer alan Döşemealtı takımı Serik Belediyespor, Alanya Kestel Belediyespor ve Şimşek Gençlik ve Spor takımlarıyla karşılaşacak.

Manşetler

Yanan evde dumandan etkilenen iki çocuk hastaneye kaldırıldı
Mersin’de düğün konvoyunda havaya ateş açan şüpheli yakalandı
İşçilerin kaldığı 2 katlı yatakhane alevlere teslim oldu
Feke-Saimbeyli kara yolu ulaşıma kapandı
Kahramanmaraş’ta kayıp olarak aranan yaşlı adam ölü bulundu
Mersin’de sağlıksız şekilde taşınan çiğ köfte kolilerine el konuldu
Aldatılma iddiası cinayet davasına girdi: Mahkemeden DNA incelemesi talebi
Annesini kazada yaralayıp kaçan sürücüyü, gözyaşlarıyla babasına şikayet etti
Bebeğe şiddet uygulayan hemşire: "Ben de bir anneyim evladımın yanında olmalıyım"
Reyhanlı’da 22 suçu bulunan şahıs yakalandı