Döşemealtı halkı yardım kampanyasına tam destek verdi

Elazığ ve Malatya’da meydana gelen depremin yaralarının sarılması amacıyla tüm Türkiye’de olduğu gibi Döşemealtı İlçesi’nde de Belediye-vatandaş işbirliğinde yardım kampanyası düzenlendi.

24 Ocak tarihinde merkez üssü Elazığ olan 6.8 şiddetinde ki depremin yaralarını sarmak amacıyla Döşemealtı Belediyesi’nin devlet-vatandaş işbirliğiyle başlattığı yardım kampanyası Cuma günü tamamlanacak. Afet Acil Koordinasyon Merkezi (AFAD) ve deprem bölgesinde ki belediyeler ile yapılan görüşmeler neticesinde ambalajlı kuru gıda ihtiyacının karşılanması amacıyla başlatılan yardım kampanyasına Döşemealtı halkı da büyük destek verdi.

Döşemealtı Belediyesi’nin Nar Masa bünyesinde kurulan bir ekip tarafından teslim alınan kuru gıdalar, Gıda Mühendisleri ve Teknikerleri tarafından ürünlerin üzerinde ki son kullanma tarihleri tek tek kontrol edildi. Bir araya toplanan yardım paketleri titiz bir şekilde kolilere yerleştirilerek deprem bölgesine gönderilmek üzere hazır hale getirildi.

Yardım kampanyasına katılan herkese teşekkür eden Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, “Birlik ve beraberlik içerisinde el ele vererek deprem bölgesinde ki kardeşlerimize destek olabilmek amacıyla başlattığımız yardım kampanyasına esnafımızdan, çiftçimize, emeklimizden öğrencimize, mesai arkadaşlarımdan Sivil Toplum Kuruluşlarına kadar her kesimden insanımız katkı da bulundu. Herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. Bu vesile ile deprem bölgesinde ki vatandaşlarımıza bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi sunuyor vefat edenlere Allah’tan rahmet yaralı kardeşlerimize de acil şifalar dilerim” dedi. Haber Merkezi

Manşetler

Alevlere teslim olan traktörde yaşanan patlama kameraya yansıdı
Kayıp olarak aranan 15 yaşındaki Fatma’dan iyi haber
Kayalıklardan düşen işçi yaralandı
Kızını YKS’ye götürmek için yola çıktı, feci kazada hayatını kaybetti
Mersin sahilinde EDS dönemi: 3 bin sürücüye ceza
Adana’da köprüden düşen kadın itfaiye ekiplerince kurtarıldı
Mersin’de kaza yapan otomobil takla attı: 2 yaralı
Alevlere teslim olan depo küle döndü
Belen’de ev yangını
Konteyner alevlere teslim oldu