Döşemealtı’nda çocuklar park ve meydanlara koştu

Türkiye’nin dört bir yanında olduğu gibi Döşemealtı’nda da aylardır evlerinden çıkamayan çocuklar bugün verilen 4 saatlik izin ile meydanları, park ve oyun alanlarını doldurdular.

Ülkemizi ve tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs nedeniyle yaklaşık 40 gündür evden çıkamayan 14 yaş altı çocuklar bugün 4 saatliğine de olsa özgürlüğün tadını çıkarttılar. Antalya’nın merkez İlçesi Döşemealtı’nda 40 günün sonun da 11.00 ile 15.00 saatleri arasında sokağa çıkmalarına müsade edilen çocuklar Belediye önünde ki Kent Meydanı’na akın ettiler.

Aileleriyle birlikte kent meydanına gelen çocuklar yanlarında getirdikleri bisikletlerinin, kay kaylarının, ve akülü araçlarının tadını çıkartıp rahatlama imkanı buldular. Anne-babaları kontrolünde park ve bahçelere de akın eden çocuklar, güneşli havanın keyfini yaşadı. Çocuklar ve aileleri salgın nedeniyle sosyal mesafe kuralına dikkat ederken bazı çocuklar yüzlerine taktıkları maskeler ile oynamayı tercih ettiler.

Sokağa çıkmayı özlediklerini söyleyen çocuklar, güneşli havanın da pozitif etkisiyle 4 saati yorulmadan oynayarak geçirdiler. Haber Merkezi

Manşetler

Antalya’da muhalif görüşlü gruplar arasında tartışma
Tekneyle açıldığı Akdeniz’de kaybolmuştu, 12 gün sonra Kıbrıs’ta cansız bedeni bulundu
Yaklaşık 9 metre yükseklikten su kanalına düşen şahıs hayatını kaybetti
Osmaniye’de otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı: 3 ölü, 2 yaralı
Adana’da motosiklet kazası: 1 ölü
Şarkikaraağaç’ta çıkan yangında iki katlı evin bir bölümü yanarak küle döndü
Porsche otomobil önce bir araca sonra alt geçit duvarına çarptı: 1 yaralı
Belen’de otomobil yangını
Kırıkhan’da evin çatı katı alevlere teslim oldu
Dağlık alanda kaybolan 12 yaşındaki çocuk akıllı saati sayesinde annesine ulaşıp kurtarıldı