Düğünde kavga sokağa taştı

Adana'da daha önceden husumetli olan iki ailenin düğünde karşılaşınca sokakta tekmeli yumruklu kavga etmesi anbean görüntülendi.

Adana'da daha önceden husumetli olan iki ailenin düğünde karşılaşınca sokakta tekmeli yumruklu kavga etmesi anbean görüntülendi.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Yeni Baraj Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre daha önceden husumetli olan iki aile bir düğünde karşılaştı. Aileler düğünde kısa süre sonra birbirine sataşmaya başladı. Sataşma daha sonra da kavgaya dönüştü. Düğün salonunda başlayan kavga sokağa taştı. Sokakta iki ailenin fertlerinin birbirine yumruk ve tekmelerle saldırması anbean görüntülendi. Kadınların ise kavgayı ayırmaya çalıştığı görüldü. Kavga bir süre sonra düğüne gelen diğer şahısların araya girmesiyle önlendi.

Manşetler

Osmaniye’de şiddetli yağış ve fırtına hayatı olumsuz etkiledi
Alanya’da seyir halindeki araca silahlı saldırı: 1 ölü
Benzin dökerek hem kendinin hem de kız arkadaşının aracını yaktı
Dalgalarla boğuşan 2 kişiyi deniz polisi kurtardı
Mut’ta motosiklet kazası: 18 yaşındaki sürücü hayatını kaybetti
Osmaniye’de bariyerlere çarpan otomobil hurdaya döndü: 3 yaralı
Alanya’da sağanak sebebiyle Oba Çayı taştı, binaların bahçelerini su bastı
Osmaniye’de tefecilik ve silah ticareti operasyonu: Keman kutusundan otomatik tüfek çıktı
Isparta’da otomobil şarampole yuvarlandı: 1’i ağır 2 yaralı
Dörtyol’da TOFAŞ alevlere teslim oldu