Dulkadiroğlu Belediyesi’nden asfalt atağı

Dulkadiroğlu Belediyesi, kırsal mahallelerde başlattığı asfalt çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor.

Dulkadiroğlu Belediyesi, kırsal mahallelerde başlattığı asfalt çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor. Bölge halkının daha güvenli ve konforlu yollarda seyahat edebilmesi için ekipler, gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor.

Altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından modern ve kaliteli asfaltla yenilenen yollar, mahallelerin çehresini değiştiriyor. Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, bu süreçte sabır ve anlayış gösteren tüm vatandaşlara teşekkür ederek, çalışmaların en kısa sürede tamamlanacağını belirtti.

Başkan Akpınar, konuyla ilgili şunları söyledi: "Göreve geldiğimiz günden bu yana ilçemizin ihtiyaçlarını giderme adına yoğun bir çalışma yapmaktayız. Ekiplerimiz 105 mahallemizin tamamında yoğun bir çalışma yürütmektedir. Vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmak ve daha iyi ulaşım imkanları sunmak için ne gerekiyorsa yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Manşetler

Eşiyle tartışıp camdan atladığı iddia edilen 5 çocuk babası hayatını kaybetti
İnşaat sahasında çökme: 3 işçi yaralandı, mahsur kalan 1 kişi kurtarıldı
Antalya’da belediye kazısında kemik parçaları bulundu
Antalya Valisi Şahin: "Otobüs kazasında rapor henüz çıkmadı"
Bucak’ta otomobil takla attı: 2 yaralı
Burdur’da ocak ayında 684 asayiş olayı meydana geldi
Burdur’da baca yangını itfaiye ekiplerince söndürüldü
Karısını göğsünden bıçaklayarak öldüren zanlı: "Keşke böyle olmasaydı"
Kazaya müdahale trafik ekibinin uygulama yaptığını sandı, ters istikametten kaçarken kaza yaptı
Aksu’da sağanak, sel, hortum ve doludan 23 mahalle, 500 çiftçi zarar gördü