Dulkadiroğlu’na yeni gençlik merkezi

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, "Açılışını yaptığımızda bu güzel tesis gençlerimizin yeni gözdesi olacak" dedi.

Dulkadiroğlu Belediyesi, Gazipaşa Gençlik Merkezi inşaatını tamamladı.

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, "Açılışını yaptığımızda bu güzel tesis gençlerimizin yeni gözdesi olacak" dedi.

Gençlerle kavuşmaya gün sayan Gazipaşa Gençlik Merkezi ile ilgili konuşan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Dulkadiroğlu Gençlik Merkezi gibi Gazipaşa'nın da çok sevileceğini söyledi.

Başkan Okay, "Geleceğimizin teminatı olan gençlerin hem eğitimlerine, hem de sosyal aktivitelerine katkı sağlama adına gençlik merkezleri inşa ediyoruz. Bu noktada Dulkadiroğlu Gençlik Merkezi çok büyük ilgi gördü. Bu ilgi bizleri ziyadesiyle memnun etti ve Gazipaşa Gençlik Merkezi inşaatına başladık. İnşaat çalışmaları tamamlanan gençlik merkezimiz şuanda gençlerle buluşmaya gün sayıyor. Bu merkezimizin de gençlerin büyük ilgisiyle karşılaşacağını biliyoruz. Dulkadiroğlu Gençlik Merkezi içerisinde bulunan her türlü donatı bu alanda da yer alacak. Eğitim salonlarından kütüphaneye, sosyal aktivite alanlarından tiyatro ve konferans merkezine kadar bu alanda birçok donatı bulunacak. Ben gençlerimize bu güzel merkezin şimdiden hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Manşetler

Kozan’da kaçak tütün operasyonu
Manavgat’ta 3 araçlı zincirleme kaza, trafikte uzun araç kuyruğuna neden oldu
Oyun oynayan 4 yaşındaki çocuk, geri manevra yapan otomobilin altında kaldı
İskenderun’da Tofaş alevlere teslim oldu
Antakya’da minibüsün motorundan alevler yükseldi
Boşanma aşamasındaki karısını öldüren şahıs tutuklandı
Altınözü’nde devrilen traktörün altında kalan 3 kişi yaralandı
Gürcistan uyruklu adam evinde ölü bulundu
Ayşegül Yaşar cinayeti soruşturmasında katil zanlısı ve ailesi adliyeye sevk edildi
Tırla çarpışan motosiklet ardından kamyonete çarptı: 1 ölü, 1 yaralı