Dün karada sörf yapıp, bugün denizde yüzdüler

Hayatı felç eden sağanak yağışın ardından Antalya'da bugün turistler sahile gelip deniz keyfi yaptı.

Hayatı felç eden sağanak yağışın ardından Antalya'da bugün turistler sahile gelip deniz keyfi yaptı. Dün, cadde ve sokakları adeta göle döndüren sağanakta bir vatandaş su birikintisinde sörf yapmıştı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün geçtiğimiz gün 2 gün boyunca gök gürültülü sağanak uyarısında bulunduğu turizm kenti Antalya'da, dün gün boyunca süren ve özellikle akşam saatlerinde hayatı felç eden sağanak, bugün ise sabah saatlerinde etkisini kaybetti. Kapalı havada sıcaklığın 22 derece ölçüldüğü şehirde, nem oranı yüzde 81, deniz suyu sıcaklığı da 22 derece ölçüldü. Nemden bunalan ve çoğu yabancı turistlerden oluşan tatilciler, sabah erken saatlerde sahile gelip denizin keyfini çıkardı.

Dün akşam yoğun yağış nedeniyle cadde ve sokaklar adeta göle dönmüştü. Yaya ve sürücüleri zorlayan yağışta vatandaşlardan biri sörf tahtasıyla su birikintisinde sörf yapmıştı. Aniden bastıran yağmura hazırlıksız yakalananlar da otobüs duraklarına sığınmıştı. Öğle saatine geldiğinde ise kentte hafif yağış kendisini gösterdi.

Manşetler

Serik’te ticari taksi ile kamyonet çarpıştı: 2 yaralı
Mersin’de sazlık alandaki yangın söndürüldü: Bir sera zarar gördü
Ağabeyi geri manevra yaparken kamyonun altında kalan genç hayatını kaybetti
7 metrelik duvardan düşen çiftçi yaralandı
Zıpkın bacağına saplandı, ayağında zıpkınla hastaneye götürüldü
Motosiklet sürücüsü kaskı sayesinde yara almadan kurtuldu
Satırla katledilen hemşirenin eşine ağırlaştırılmış müebbet talebi
Antalya’da tehditle para istedikleri iş yerini kurşunlayan 3 şüpheli tutuklandı
Burdur’da otomobille çarpışan traktör devrildi: 3 yaralı
Osmaniye’de feci kazada ölen 3 kişi son yolculuğuna uğurlandı