Düzce Belediyesi tuvalet ve lavabo üretimine geçti

Düzce Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından tuvalet ve lavabo üretimine başlandı.

Düzce Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından tuvalet ve lavabo üretimine başlandı. 10 çift tuvalet kısa sürede tamamlanarak deprem bölgesine gönderilecek.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ili etkileyen depremin ardından yaraların sarılması için tüm yurtta olduğu gibi Düzce'de de seferberlik ilan edildi. Bölgedeki ihtiyaçların giderilmesi için ilk dakikadan itibaren harekete geçen Düzce Belediyesi bir ihtiyacı daha gidermek için çalışmalara başladı. Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü'nün talimatıyla bölgenin öncelikli ihtiyaçlarından olan lavabo ve tuvaletlerin üretimine başlandı.

Lavabo ve tuvaletlerin üretimi için doğrama, birleştirme, boyama, kapı montajı ve elektrik aksamlarının bağlanması için 12 kişiden oluşan 5 ayrı ekip oluşturuldu. Kadın ve erkek olmak üzere 10 çift (20 adet) lavabo ve tuvalet üretimi hızla devam ediyor.

Tamamlayana kadar uyku yok

İlk etap lavabo ve tuvaletlerin gönderime hazır hale gelene kadar gece gündüz çalışacaklarını kaydeden Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Barış Bayrak; "Belediye Başkanımız Dr. Faruk Özlü'nün talimatlarıyla bölgenin en büyük ihtiyaçlarından biri olan tuvalet ve lavabolar için üretime başladık. Kendi öz kaynaklarımız ile sıfırdan üretim yapıyoruz. Şuanda arkadaşlarımız zamanla yarışarak çalışıyor. Oradaki kardeşlerimizin durumunu en iyi anlayan illerden biriyiz. İnşallah bir nebze olsun yaralarını sarmaya yardımcı oluruz" ifadelerini kullandı.

Manşetler

Görev yaptığı adliyede ölü bulunan güvenlik görevlisi gözyaşlarıyla uğurlandı
Alkollü sürücünün kullandığı araç uygulama noktasından kaçmaya çalışırken şarampole düştü
Antalya’da operasyon yapılan evde çok sayıda silah ele geçirildi
Ehliyetsiz sürücü polisten kaçtı, yakalanınca 80 bin lira ceza yedi
Burdur’da kuyuya düşen oğlak ekipler tarafından kurtarıldı
Silahla oynarken arkadaşının ölümüne neden oldu
Yaylada mahsur kalan çoban ve yüzlerce hayvana botla yem ile erzak taşıdılar
Mersin’de kaçak kazı yapan şüpheli yakalandı
Eğirdir Gölü kıyısında bulunan kemiklerin hayvana ait olduğu değerlendiriliyor
Eski mesai arkadaşlarını vuran şüpheli tutuklandı "Cinnet getirdim, hedef gözetmedim" dedi