Düzceli ekipler 1’i bebek 2 kişiyi enkazdan canlı olarak çıkarttı

HATAY(İHA) – Düzce'den deprem bölgesine giden arama kurtarma ekipleri, Hatay'ın Samandağ ilçesinde enkaz altındaki 1'i bebek 2 kişiyi canlı olarak çıkarttı.

HATAY(İHA) – Düzce'den deprem bölgesine giden arama kurtarma ekipleri, Hatay'ın Samandağ ilçesinde enkaz altındaki 1'i bebek 2 kişiyi canlı olarak çıkarttı.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 2 büyük depremin ardından Düzce'den bölgeye çok sayıda arama kurtarma ekipleri de gitti. Düzce Afet Gönüllüleri Arama Kurtarma Derneği ve Ulusal Keşif Arama Kurtarma Derneği ekipleri Hatay'ın Samandağ ilçesinde enkaz altından bir bebeğin ağlama sesini duydu. Bölgede yoğunlaşan iki ekip yaklaşık 4 saatlik çalışmanın ardından depremin 41'inci saatinde 1 yaşındaki Ali isimli bebeği enkaz altından sağ salim çıkarttı. Ekipler bebeğin ablası olduğunu düşündüğü bir başka kişiyi de oluşturulan yaşam koridorundan çıkartarak sağlık ekiplerine teslim etti. Kurtarılan iki kişinin ardından ekiplerin sevinci görüntülere yansıdı.

Manşetler

Adana’yı Kayseri ve Sivas’a bağlayan güzergahta ulaşım kontrollü sağlanıyor
Alanya’da park halindeyken yanan otomobilin motor kısmında zarar oluştu
Ekmek almaya giderken sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan genç kız yaralandı
Motosiklet çaldılar, gezerken yakalandılar
Hatay’da havalandırma boşluğuna düşen köpek kurtarıldı
Hatay’da odunluk yangını evlere sıçramadan söndürüldü
Hatay’da toprağın kaymasıyla göçük altında kalan yavru köpekler kurtarıldı
Sahte içkinin piyasaya sürüldüğü depoya baskın: 21 bin litre sahte içki ele geçirildi
Evinde kokain, sentetik ecza, metamfetamin yakalatan şüpheli: "Ucuza bulduğum için aldım"
Sosyal medya şovuyla hem ehliyetinden oldu hem de 46 bin TL ceza yedi