Düzce’nin yüksek kesimlerinde kar kalınlığı 80 santimetreye ulaştı

DÜZCE (İHA) – Düzce'de iki gündür aralıklarla etkili olan kar yağışı sonrasında yüksek kesimlerde kar kalınlığı yer yer 80 santimetreye ulaştı.

DÜZCE (İHA) – Düzce'de iki gündür aralıklarla etkili olan kar yağışı sonrasında yüksek kesimlerde kar kalınlığı yer yer 80 santimetreye ulaştı.

Düzce'de iki gündür aralıklarla kar yağışı etkili oluyor. Yağışın ardından yüksek kesimlerde kar kalınlığı yer yer 80 santimetreyi buldu. Ulaşım konusunda sorun yaşanmaması için köylüler traktörler ile yolları açarken, yayla yollarının açılması içinde Düzce Safari Off-Road kulübü Başkanı Mehmet Albayrak kolları sıvadı. Yolların açılması için yoğun çaba sarf eden Albayrak, vatandaşları da dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Manşetler

Otomobilin üzerinden geçtiği şahıs hayatını kaybetti
Türkiye onu yoldan geçenlere bahçesinden ikram ettiği meyvelerle tanıdı, bugün acı haber geldi
Gazipaşa’da kamyonetin çarptığı yaya hayatını kaybetti
Kontrolden çıkan kamyon şarampole devrilerek takla attı: 1 yaralı
Gazipaşa’da devrilen kamyonun sürücüsü yaralandı
Şarkikaraağaç’ta elektrikli bisikletle otomobil çarpıştı, 2 kişi yaralandı
Trafikte tehlikeli hareketler yapan 6 sürücü yakalandı
Burdur’da halı sahadaki kavgayla ilgili 2 kişi tutuklandı
Burdur’da otomobil ile kamyon çarpıştı: Kaza anı kamerada
Takla atarak hurdaya dönen Tofaş’ın sürücüsü yaralandı