Düziçi’nin Yarbaşı ve Ellek beldeleri doğalgaza kavuşuyor

Osmaniye'nin Düziçi ilçesinin enerji altyapısını güçlendirecek doğalgaz projesinin 1. etap temel atma töreni düzenlendi.

Osmaniye'nin Düziçi ilçesinin enerji altyapısını güçlendirecek doğalgaz projesinin 1. etap temel atma töreni düzenlendi.

Düziçi ilçesine bağlı Yarbaşı ve Ellek beldeleri, uzun zamandır beklenen doğalgaza kavuşuyor. Bölgenin enerji altyapısını güçlendirecek doğalgaz projesinin 1. etap temel atma töreni geniş katılımla gerçekleştirildi.

"Çalışmalarımızı hızlı bir şekilde tamamlayıp bu kış vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız" diyen Aksa Gaz Bölge Müdürü Önder Akyol, "Yarbaşı ve Ellek'te uzun zamandır beklenen doğalgaz çalışmasını bugün itibariyle başlatmanın heyecanını yaşıyoruz. Bu çalışmalarla vatandaşlarımızı güvenli, ekonomik, doğa dostu enerji kaynağı olan doğalgazla buluşturacağız. Yarbaşı ve Ellek'te bu yıl içerisinde gerçekleştireceğimiz 50 milyon TL tutarındaki yatırım ile 14 kilometre şebeke montaj çalışması gerçekleştirilecek ve ilk etapta Karacaören, Karaçarlı, Çiraz mahallelerine doğal gazı ulaştıracağız. Altyapı çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlayıp inşallah bu kış vatandaşlarımızın kullanımına sunacağız" ifadelerini kullandı.

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz ise yaptığı konuşmada, "Osmaniye'mizde, ilçelerimizde böyle hizmetlerin temelinin atılmasında bulunmaktan gerçekten çok mutlu oluyorum. Osmaniye'mizde, hepimiz bir olduk, kenetlendik. Şehitler Diyarı Yiğit Osmaniye'mize, bütün ilçeleri ve beldeleriyle birlikte, en güzel hizmetleri sunmanın gayreti içindeyiz. Yarbaşı beldemize, Ellek beldemize doğal gazın geliyor olması, gelecek olması elbette çok güzel ve kaliteli bir hizmet. Böyle bir hizmetin beldelerimize kazandırılmasında başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere Enerji Bakanlığımıza, Milletvekillerimize, Aksagaz Genel Müdürümüze ve yöneticilerine ve tabii ki değerli Belediye Başkanlarımıza şükranlarımı sunuyor, teşekkür ediyorum" dedi.

Törene, Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Osmaniye Milletvekili Seydi Gülsoy, Düziçi Kaymakamı Kadir Yurdagül, Düziçi Belediye Başkanı Mustafa İba, Yarbaşı Belediye Başkanı Ökkeş Aksoy, Ellek Belediye Başkanı Abbas Yeşildemir, Aksa Doğalgaz Grup Başkan Yardımcısı Sertaç Uraz, Aksa Gaz Bölge Müdürü Önder Akyol ile siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Manşetler

Antalya’da şiddetli yağış etkili oldu, şimşekler görsel şölen oluşturdu
Karavanla denize sürüklenen Rus turistler kurtarıldı
Isparta’da sağanak yağış etkisini arttırdı: Yollarda su birikintileri oluştu
Dönerciden kurtlu salça ve turşu çıktı
Antalya’da kaçak bin 660 adet elektronik sigara ve 7 bin 500 paket sigara ele geçirildi
Tonlarca ağırlıktaki beton blok taşıyan tırın tekeri koptu
Vali Toros: "Kararlı, caydırıcı ve kesintisiz bir mücadele ile suçlulara nefes aldırmayacağız"
Osmaniye’de 2 kişinin hayatını kaybettiği kaza görüntülendi
Suda mahsur kalan araçtaki 2 kişiyi itfaiye ekipleri kurtardı
Alanya’da yerleşim alanına yakın bölgede kurt görüntülendi