Ebru Türel yetimler kermesine katıldı

Ebru Türel, Genç Gönül Elçileri Derneği’nin Antalya Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü himayesi altında olan yetim çocukların yararına gerçekleştirdiği kermese katıldı.

Sosyal hizmetler, engelli, aile, kadın ve çocuk konularında gösterdiği hassasiyet ve yürüttüğü çalışmalar ile takdir toplayan Ebru Türel, kentte bu konuda düzenlenen her organizasyona da destek vermeye devam ediyor. Ebru Türel son olarak Genç Gönül Elçileri Derneği’nin yetim çocukların yararına gerçekleştirdiği kermese katıldı.  

KERMESE YOĞUN KATILIM

Antalya Valisi Münir Karaloğlu eşi Sevim Karaloğlu, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Mustafa Ünal ve çok sayıda davetlinin katıldığı “Hayır kermesi”  Akdeniz Üniversitesi İlahiyat Fakültesi önünde gerçekleşti. Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin de destek verdiği kermese katılım yoğun oldu. Ebru Türel de kermeste tüm stantları tek tek gezdi ürünleri alarak destek verdi.

DESTEĞİM HEP SÜRECEK

Kermeste Genç Gönül Elçileri Derneği’nin anlamlı ve yararlı bir sosyal sorumluluk faaliyeti yerine getirdiklerini söyleyen Ebru Türel;  “Yetim çocuklarımızın yararına gerçekleştirilen bu anlamlı organizasyonda bulunmaktan dolayı mutluyuz. Genç Gönül Elçileri Derneği’nin bu anlamlı etkinliği inşallah amacına ulaşacak. Bizler de bu güzel faaliyeti desteklemek için buradayız” diye konuştu.  Ebru Türel daha sonra öğrencilerin hazırlamış olduğu Kafkas dans gösterisini izledi. Mahsum ALTAŞ

Manşetler

Kamyonetin seyir halinde zikzak çizerek herkesi tehlikeye attığı anlar kamerada
Dolandırıcılıktan 3 yıl 4 ay hapis cezasıyla aranan şüpheli tutuklandı
Dörtyol’da 1 yıl 8 ay hapis cezası ile aranan şahıs tutuklandı
Dörtyol’da 23 yıl 9 ay hapis cezası ile aranan şahıs tutuklandı
Belen’de 245 metre internet kablosu çalan şüpheli tutuklandı
Mersin’de taksiciyi alıkoyan biri kadın 2 kişi yakalandı
Apartmandaki eşyalara zarar veren bina sakini, diğer apartman sakinlerini çileden çıkardı
Ofis kurarak devre mülk satışı adı altında vatandaşları dolandıranlara operasyon
Depremde kaybettikleri arkadaşları anısına 100 ağaç fidanı diktiler
Kaynak makinesinden çıkan yangında oto yedek parça dükkanında maddi hasar oluştu