Ekdağ’dan anında müdahale

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada yayınlanan bir görüntüde yaya geçidi altlarında bulunan engelli asansörünü kapatarak depo yapan işletme sahibine EKDAĞ A.Ş.'den anında müdahale edildi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi iştirak şirketlerinden EKDAĞ A.Ş. tarafından ihale ile kiraya verilen büyük Migros alışveriş merkezi önündeki yaya geçidi altında bulunan bir işletme engelli asansörünü depoya çevirmiş, asansörün kapısına ise kepenk ile kapatmıştı.

Engelli, yaşlı ve çocuklu annelerin çocuk arabalarını kullanımı için hizmette olması gereken asansörü bu şekilde iptal eden firmaya vatandaşlar tepki göstererek sosyal medyada yayınlamıştı. EKDAĞ Yetkilileri sosyal medyada dolaşın bu görüntüleri fark ederek anında müdahale ettiler. EKDAĞ Teknik ekibi kısa sürede olay yerine giderek, asansörü boşaltıp, işletme sahibinin taktığı kepenkleri söktüler. EKDAĞ ayrıca işletme sahibine uyarı yazısı yazarak tekrarı halinde sözleşmenin fesh edilerek tahliye edileceklerini bildirdi.

Vatandaşların büyük takdirini toplayan bu olaydan sonra vatandaşlar Muhittin Böcek ve EKDAĞ Yetkililerine sosyal medyadan duyarlılıklarından dolayı teşekkür ettiler.

Manşetler

Cinayetle biten aile içi kavgayla ilgili polis kardeş tutuklandı
Market tartışmasında cinayete kurban giden 19 yaşındaki gencin cenazesi morgdan alındı
Akseki-Manavgat Karayolunda hafif ticari araç şarampole devrildi: 1’i ağır 6 yaralı
Adana’da atlara eziyet iddiası: 2 kişi gözaltına alındı
Antalya’da anne ve 5 çocuğunun ölümüne neden olan yangında acı detay: "Yarın bayram, erken yatalım"
Manavgat’ta jandarmadan deniz ve ırmakta bayram mesaisi
Savaşı andıran mahalle kavgasında ölenlerden ikisinin baba ve oğul olduğu ortaya çıktı
Burdur’daki 5 kişinin yaralandığı kavgada 2 tutuklama
Hatay’da hapis cezası ile aranan 3 kişi yakalandı
İskenderun’da bahis oynayanlara suçüstü; 3 gözaltı