Ekmek almaya diye çıktı, kanalda cesedi bulundu

Adana'da ekmek almak için evden çıktığı öne sürülen 11 yaşındaki çocuğun sulama kanalında cansız bedeni bulundu.

Adana'da ekmek almak için evden çıktığı öne sürülen 11 yaşındaki çocuğun sulama kanalında cansız bedeni bulundu.

Olay, 21 Temmuz günü Yüreğir ilçesine bağlı Anadolu Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, 11 yaşındaki İbrahim Uğur ekmek almak için dışarı çıktı. Çocuk bir süre sonra eve gelmeyince durum polise bildirildi.

Öte yandan, Yüreğir'e bağlı Ali Hocalı Mahallesi'nde sulama kanalındaki hidroelektrik santrali kapaklarında, güvenlik görevlisi bir erkek cesedi gördü. Bunun üzerine görevli, durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen polis ekipleri, cesedin 11 yaşındaki İbrahim Uğur'a ait olduğunu belirledi. Uğur'un cenazesi otopsisi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Manşetler

İstanbul ve Adana’da dev silah operasyonu
Dün taşlarla saldırdılar, bugün silahlarla ateş açtılar: 6 gözaltı
Osmaniye’de fırtına ahırın çatısını uçurdu
Sulama kanalında kaybolan çocuk bulunamadı
Yolu kısaltmak isterken apartman boşluğuna düşerek hayatını kaybetti
Hatay’da heyelan yaşanan yol ulaşıma kapandı
Kavga eden sokak köpeklerine tüfekle ateş edip bir köpeği öldürdü
Tartıştığı akrabasını silahla yaralayıp intihar etti
5 buçuk milyon TL’lik vurgunun ardından emekli öğretmeni de dolandırmaya çalışan sahte başkomiserin ‘suç’ oyununu polis bozdu
Mantar toplamaya giden adam ormanlık alanda ölü bulundu