Elazığ’da ağır hasarlı binaların yıkımına başlandı

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüklerindeki depremin ardından Elazığ'da bir bina çökmüş ve biri polis 2 kişinin cansız bedenine ulaşılmıştı.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüklerindeki depremin ardından Elazığ'da bir bina çökmüş ve biri polis 2 kişinin cansız bedenine ulaşılmıştı. Şehir genelinde ilk süreçte ağır hasarlı olduğu tespit edilen 8 binanın yıkımına başlandı.

Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7 ve 7.6 şiddetindeki iki büyük depremde, 10 ilde toplam 3 bin 432 kişi hayatını kaybetti, 20 bine yakın vatandaş da yaralandı. İkinci depremde merkeze bağlı Akpınar Mahallesi'nde bir bina çökmüş ve biri polis 2 kişinin cansız bedenine ulaşılmıştı. 2 büyük depremler birlikte şehir genelinde ağır hasar alan 8 bina tahliye edildi.

Gazi Caddesi'nde ağır hasar alan 6 katlı bir binada yıkım işlemleri başladı. Geniş güvenlik önlemleri alınan alanda, ekipler çalışmalarını sürdürüyor.

Manşetler

Göçmenler balık istifi gibi taşınırken yakalandılar
Burdur’da müstakil evde yangın paniği
Burdur’da kontrolden çıkan tır demir bariyerlere çarptı
İnşaat şantiyesinde konteyner yangını
Antalya’da patates üretim tesisinde yangın
Gece karanlığında şarampole uçan motosikletin 29 yaşındaki sürücüsü öldü
Yoldan çıkan tır hurdaya döndü: 1 yaralı
Ev ilanı üzerinden dolandırıcılık yapan 2 şüpheli tutuklandı
Osmaniye’de tır OSB giriş kapısına çarptı, sürücü kabinde sıkıştı
Isparta’da 22 yıl hapis cezası bulunan firari yakalandı