Elbistan’da baba ve 2 oğlu 70 saat sonra enkazdan sağ olarak çıkarıldı

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde depremde yıkılan binanın enkazında kalan baba ve 2 oğlu, itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla kurtarıldı.

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde depremde yıkılan binanın enkazında kalan baba ve 2 oğlu, itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla kurtarıldı.

Merkez üsleri Kahramanmaraş'ın Elbistan ile Pazarcık ilçeleri olan ve 10 ili etkileyen depremlerin büyük hasara yol açtığı Elbistan'da arama kurtarma çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor. Arama kurtarma çalışmalarının 70'nci saatinde sevindirici bir gelişme yaşandı. AFAD koordinasyonunda yapılan çalışmalarda bir enkazdan ses duyulması üzerine zamana karşı mücadele veren Samsun Belediyesi itfaiye ekipleri, enkaz altından baba ve 2 oğlunu kurtardı. Sedyeye alınan baba ve 2 çocuğu ambulansa taşınarak hastaneye sevk edildi.

Manşetler

Isparta’da otomobiller çarpıştı: 4 yaralı
Kendilerini ’mali istihbarat yetkilisi’ olarak tanıtıp 6 milyon TL’lik vurgun yaptılar: 1 tutuklama
Takibe alınan bottan, KKTC’de hakkında arama kararı bulunan firari çıktı
Sulama kanalına düşen iki kardeş de hayatını kaybetti
Hiç tanımadığı adamı bıçakla yaraladı, polisi görünce ‘Game Over’ diyerek teslim oldu
Erzin’de otluk alanda çıkan yangında alevler traktöre sıçradı
Adana’da hırsızlık şüphelisi kadın yakalanınca sara nöbeti numarası yaptı
Osmaniye’de mısır tarlasında çıkan anız yangını söndürüldü
Kırıkhan’da samanlık yangını yaşandı
Antalya’da beton mikseri devrildi: 1 yaralı