Elektrik kontağından çıkan yangın evi küle çevirdi

Adana'da 14 katlı apartmanın 4'üncü katında çıkan yangında ev tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi.

Adana'da 14 katlı apartmanın 4'üncü katında çıkan yangında ev tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi. Yangında bir kadın dumandan etkilenerek hastaneye kaldırıldı.

Yangın, Sarıçam ilçesine bağlı Gültepe mahallesinde bulunan 14 katlı bir apartmanın 4'üncü katında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, çevredeki vatandaşlar apartman dairesinden alevlerin yükseldiği görmesi üzerine durumu sağlık, polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Yangın yerine çok sayıda sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Evde yaşayan yalnız yaşayan kadın yangının çıkmasıyla kendi imkanlarıyla dairenden çıktı. Bölgeye gelen itfaiye ekipleri yangını 1 saat içerisinden tamamen söndürdü. Apartman sakinlerinden Nergis A. dumandan etkilendiği için sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı.

İtfaiye erlerinin yaptığı incelemede yangının elektrik kontağından çıktığını belirledi. Yangından apartman dairesi tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi.

Manşetler

Serik’te ‘SMA’ iddiasıyla para toplayan şahıs tutuklandı
Kahramanmaraş’taki orman yangınları söndürüldü
Beton mikserinin ezdiği bir kişi hayatını kaybetti
Marmara Denizi’nde batan geminin İskenderun’dan çıkış anı kamerada
Manavgat’ta kazada ağır yaralanan sürücü 9 gün sonra hayatını kaybetti
Alanya’da safari araçlarına denetim: 5 araca 233 bin TL ceza
Belçika’da Türk babanın polis kurşunuyla hayatını kaybettiği iddiası
Hastaneden taburcu olduktan dakikalar sonra aracı küle döndü
Bebeğe şiddet uygulayan hemşire: "Pişmanım, bu pişmanlığım ömür boyu devam edecek"
Dörtyol’da ev yangını büyümeden kontrol altına alındı