Elinde pompalı tüfekle kavgaya giden kişi polise yakalandı

Adana'da elindeki pompalı tüfekle silahlı kavgaya giden bir şüpheli polis tarafından kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı.

Adana'da elindeki pompalı tüfekle silahlı kavgaya giden bir şüpheli polis tarafından kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı.

Olay, Çukurova ilçesine bağlı Süleyman Demirel Bulvarı'nda meydana geldi. Alınan bilgiye göre, ismi öğrenilemeyen bir kişi elindeki pompalı tüfekle silahlı kavgaya gidiyordu. Bu sırada bölgede devriye gezen polis ekipleri şüpheliyi gördü. Bunun üzerine Çukurova Devriye Ekiplerine bağlı polisler, şüpheliyi kelepçe takarak etkisiz hale getirdi. Gözaltına alınan şüpheli polis merkezine götürüldü. Olayda ruhsatsız pompalı tüfeğe de el konuldu.

Manşetler

Mersin’de denizde 2 erkek cesedi bulundu
Kural tanımaz motosiklet sürücülerine 498 bin TL ceza
Montuyla ayakkabısını çıkarıp kot ve atletle denize giren genç boğuldu
Galatasaray’ın kutlamalarında taraftarı bıçaklayan şüpheli 24 saat geçmeden yakalandı
Tır rampaya çarptı, fırlayan mermerler minibüsü parçaladı: 1 ölü, 3 yaralı
Çöpte bulduğu bayrağı alıp temizleyen ve kamyonuna asan Kepez Belediyesi çalışanına başkandan plaket
2 yaşındaki çocuk babasının kullandığı aracın altında kaldı
Kumluca’da 800 litre kaçak alkol ele geçirildi
Operatör enkaz altında kaldı: 1 yaralı
Sahte vekâletle 770 milyon liralık vurguna suçüstü