Emine Erdoğan Başkan Kocaispir’i tebrik etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Biyobozunur Atık Projesi'ni hayata geçiren Yüreğir Belediyesi'ni tebrik etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Biyobozunur Atık Projesi'ni hayata geçiren Yüreğir Belediyesi'ni tebrik etti.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Emine Erdoğan şu ifadelere yer verdi;

"En değerli hazinemiz toprağımızı korumak için "Biyobozunur Atık Projesi'ni hayata geçiren Adana Yüreğir Belediyesi'ni tebrik ediyorum. Pazar yerlerinden toplanan meyve, sebze atıkları sıfır atık yaklaşımıyla geleceğimiz için bir kazanca, toprağımız içinse doğal gübreye dönüştürülüyor.

Biyobozunur Atık Tesisi'nde, 1 yılda yaklaşık 4 bin ton kompost üretilmesi örnek bir başarı. Sürdürebilir ve geri dönüşüm odaklı belediyecilik anlayışını tüm illerimizde görmeyi umuyorum."

Emine Erdoğan'ın mesajını paylaşan Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, "Biyobozunur Atık Yönetim Sistemi ile geleceğe attığımız bir adımla "artık" geri dönüşüyor, sürdürülebilir ve ekolojik yaklaşımlarla yeni bir başlangıç yapıyoruz. Sıfır atık konusunda bizlere öncülük eden Sayın Emine Erdoğan Hanımefendi'ye teşekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi.

Manşetler

Isparta’da uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli tutuklandı
Isparta’da hapis cezasıyla aranan 2 şahıs yakalandı
Kontrolden çıkan otomobil göl kenarına uçtu: 1 yaralı
İş dönüşü yaşanan ve 7 kişinin hayatını kaybettiği feci kaza sonrası yol trafiğe açıldı
Banka şubesinde satırla gasp girişimi: Maskeli şüpheli kısa sürede yakalandı
Mersin’de misket büyüklüğünde dolu etkili oldu: Orman ve bahçeler beyaza büründü
Antalya-Isparta karayolunda işçileri taşıyan minibüs ile beton mikseri çarpıştı: 7 ölü, 7 yaralı
Tarihi çarşıda motosiklet kazası: Yayaya çarpıp kaçtı
Isparta-Antalya karayolunda feci kaza: 7 ölü
Tarsus’ta narkotik operasyonu: 95 şüpheli deşifre edildi, 40 tutuklama