Emniyetten güvenli eğitim konferansı

Güvenli Eğitim için “Okul Kolluk Görevlileri ve Güvenli Eğitim Koordinasyon Görevlileri Bilgilendirme Toplantısı” Düzenlendi

 Çocukların günlük yaşamlarının büyük bir bölümünü geçirdiği eğitim kurumlarında, her türlü korku ve endişeden uzak, huzur ve güven içerisinde eğitim öğretimlerini sürdürebilmeleri amacıyla tedbirler alınmaktadır. Bu tedbirler kapsamında il merkezindeki (257) okulda, (446) personel Okul Kolluk Görevlileri ve Güvenli Eğitim Koordinasyon Görevlileri olarak görevlendirilmiştir. (68) Okul Kolluk Görevlimiz il merkezinde bululnan birinci ve ikinci öncelik dereceli (68) okulumuzda 2018-2019 Eğitim-Öğretim dönemi boyunca sabit olarak görev alacaklardır.
 
 
 
Okul Kolluk Görevlileri ve Güvenli Eğitim Koordinasyon Görevlileri, sorumlu oldukları okulların idarecileri, öğretmenleri, öğrenci ve velileriyle iletişim kurarak okul içi-çevresi ve güzergâhındaki karşılaşabilecekleri sorunları ve sorunlara çözüm önerileri ile aksaklıkları rapor ederek okullar ile Emniyet Müdürlüğümüz arasında koordinatörlük görevini üstleneceklerdir.
 
 
 
Güvenli Eğitim Koordinasyon Görevlileri ve Okul Kolluk Görevlilerine, sorumlulukları hakkında bilgilendirme yapılması, görevin yerine getirilmesinde karşılaşabilecekleri sorunlar hakkında fikir alışverişinde bulunulması amacıyla; 14 Eylül 2018 günü saat:14.00’ da Uncalı Sosyal Hizmet ve Eğitim Tesisleri Şehit Polis Memuru Mehmet TOPALCA toplantı salonunda, görevlendirilen personel, tüm birim amirleri ve İl Emniyet Müdürümüz Sayın Mehmet Murat ULUCAN’ın da katılımlarıyla “Okul Kolluk Görevlileri ve Güvenli Eğitim Koordinasyon Görevlileri Bilgilendirme Toplantısı” düzenlenmiştir.

Manşetler

Serik’te ‘SMA’ iddiasıyla para toplayan şahıs tutuklandı
Kahramanmaraş’taki orman yangınları söndürüldü
Beton mikserinin ezdiği bir kişi hayatını kaybetti
Marmara Denizi’nde batan geminin İskenderun’dan çıkış anı kamerada
Manavgat’ta kazada ağır yaralanan sürücü 9 gün sonra hayatını kaybetti
Alanya’da safari araçlarına denetim: 5 araca 233 bin TL ceza
Belçika’da Türk babanın polis kurşunuyla hayatını kaybettiği iddiası
Hastaneden taburcu olduktan dakikalar sonra aracı küle döndü
Bebeğe şiddet uygulayan hemşire: "Pişmanım, bu pişmanlığım ömür boyu devam edecek"
Dörtyol’da ev yangını büyümeden kontrol altına alındı