En acı bekleyiş: Kızlarının yanına gitmişti, eşi enkaz altında kaldı

Adana'da depremde yıkılan bölgelerde, enkaz altında kalanların yakınları gözyaşları içerisinde bekleyişini sürdürüyor.

Adana'da depremde yıkılan bölgelerde, enkaz altında kalanların yakınları gözyaşları içerisinde bekleyişini sürdürüyor. Kocası enkaz altında kalan bir kadın, "Ben İstanbul'da kızımın yanındaydı, sonra eşimde gelecekti olmadı" dedi.

Kahramanmaraş merkezli depremde Adana'da birçok bina yıkıldı. Enkaz altında kalan vatandaşların yakınları, bir umut arama-kurtarma çalışmalarının yapıldığı bölgelerde yakınlarından haber almayı bekliyor. Çukurova ilçesine bağı Güzelyalı Mahallesi 14 katlı Alpargun apartmanında arama-kurtarma çalışmaları devam ederken, buradaki vatandaşlar enkaz altındaki ailelerinden iyi bir haber bekliyor.

Dünden beri acı bir şekilde eşi Halil Akpınar'ın kurtarılmasını bekleyen Semra Akpınar, "Eşim içeride, onu bekliyorum. Demir yok, bu cinayet. Bu başka bir şey değil, cinayet işlendi. İçimde hiç umut yok, hiç yok. Ben İstanbul'da kızımın yanındaydım, normalde bende burada yaşıyorum. Geçen hafta salı günü gitmiştim, sonra eşim de gelecekti olmadı" dedi.

Bir başka vatandaş ise, "Dayımı, yengemi ve kuzenimi bekliyorum. En son Pazar günü saat 10.00'da konuşmuştum sonra haber alamadık. Artık ölüsünü de razısıyız" şeklinde konuştu.

Manşetler

Düğünde başlayan tartışma silahlı kavgaya dönüştü: 1 ölü, 6 yaralı
Burdur’da şiddetli yağış sonrası köprüde çökme meydana geldi
Serinlemek için girdiği baraj gölünde cansız bedeni bulundu
Burdur’da baraja giren genç kayboldu
Yaşlı kadının cansız bedeni evine 4 kilometre mesafede sulama kanalında bulundu
Mersin’de 23 yaşındaki genç ırmakta boğuldu
Antalya’da otomobilde kilitli kalan çocuğu itfaiye kurtardı
Mağazadan takıları çalan hırsızdan pes dedirten savunma: "Bana borçları vardı"
Yürüyüş sırasında ayağı kırılan vatandaşı AFAD kurtardı
Sürünerek girdiği mağazadan bilezikleri çaldı: 1 milyon TL zarar verdi