Enç müjdeyi tek tek iletti

11 mahalleyi kapsayan Kırcami imar sorununda son noktayı Ak Parti Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Gökçen Özdoğan Enç koydu. Enç, mahalle sakinlerini tek tek gezerek 2 Mart’ta Bakan Kurum’un katılımıyla tapu törenine davet etti.

Kangrene dönen Kırcami imar sorunu bilindiği üzere Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in çabaları, Ak Parti Milletvekillerinin takibi sonucunda mutlu sona ulaştı. Muratpaşa İlçesi sınırları içinde bulunan Çağlayan, Kırcami, Tarım, Güzeloluk, Yeşilova, Zümrütova, Fener, Mehmetçik, Doğuyaka, Topçular ve Alan mahallerini kapsayan alanda kuzey ve güney olarak iki etapta yapılan imar uygulamaları askı ilan süreçlerinin tamamlanmasından tescil işlemleri için tapu kadastro birimlerine gönderilmişti.

Son noktayı koydu
Süreci milletvekilliği döneminden itibaren takip eden ve her fırsattı konuyla ilgili Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in çabalarına destek veren Ak Parti Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Enç, vatandaşa tapu dağıtım müjdesi verme adına devreye girdi. İşlemleri tamamlanan tapuları dağıtmak adına harekete geçen Enç, vatandaşa müjdeyi verdi. Son 3 gündür ilgili mahalle sakinlerini tek tek dolaşan, mahalle sakinleriyle toplantı yapan Enç, 2 Mart tarihinde Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve Başkan Menderes Türel’İn katılımıyla Güzeloluk Anadolu Lisesi’nde tapu dağıtım törenini müjdeledi.

Kırcami'nin düğünü var
En az Kırcami sakinleri kadar heyecanlı olduğunu kaydeden Enç, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel sorunun en başından beri takipçisi. Kırcamililer’e yıllardır özlemle bekledikleri tapularına kavuşması adına büyük çabalar sarf etti. Sonunda Kırcamililerin yüzlerini güldürdü. Biz de Kırcami sürecini en yakından takip eden biri olarak vatandaşımıza müjdeyi verme adına toplantılar yaptık. 2 Mart’ta düzenlenecek ve Bakanımız Murat Kurum’un katılımıyla gerçekleşecek tapu dağıtım töreni aslında 30 yıldır tapularına kavuşamayan Kırcamililer’in düğünü olacak. En büyük mutluluğum ise, Kırcamililer’in kazanması. Daha göreve gelmeden sözümüzü tutuyoruz Muratpaşa kazandı, Muratpaşalılar kazandı” dedi.  
 

Manşetler

Mersin-Antalya arasında selle gelen mucurlar yolu kapattı
Hatay’da otluk alanda çıkan yangın kısa sürede söndürüldü
Belediye önünde kendini ateşe veren şahıs hayatını kaybetti
Hatay’da fırtına nedeniyle tırlar devrildi
Mersin’de makas atan sürücü gözaltına alındı
Eşini öldüren 77 yaşındaki adam tutuklandı
Dereye düşen araçtaki kadının cenazesi teslim alınırken "Gitme" feryadı yürekleri dağladı
Fırtınanın çatısını uçurduğu evde mahsur kalan 3 kişiyi itfaiye kurtardı
Uçurumdan yuvarlanan sürücüyü AFAD ve itfaiye ekipleri kurtardı
Isparta’daki başsız ceset soruşturmasında 4 gözaltı