Engelli toplu taşıma kartlarının vizesi uzatıldı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, engelli toplu taşıma kartlarının vize sürelerinin 30 Haziran 2025 tarihine kadar uzatıldığını duyurdu.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, engelli toplu taşıma kartlarının vize sürelerinin 30 Haziran 2025 tarihine kadar uzatıldığını duyurdu.

Şehir içi toplu taşıma standardını artırarak vatandaşlara daha konforlu seyahat imkanı sunmak için projelerini sürdüren, özel ihtiyaçlı vatandaşlar için toplu taşımayı daha erişilebilir yapmak adına çeşitli yatırımlar hayata geçiren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, engelli toplu taşıma kartlarının vize sürelerinin uzatıldığını duyurdu.

Belediyeden yapılan açıklamada, özel ihtiyaçlı vatandaşların 30 Haziran 2025 tarihine kadar toplu taşıma kartlarının vizelerini yenilemesine gerek kalmadığı belirtildi.

Manşetler

Burdur’da orman yangını büyümeden söndürüldü
O anlar kamerada: Kurtulmak için kaçtı yerde sürüklenip araca bindirildi, onu yine bir kadın kurtardı
Isparta’da kontrolden çıkan tır devrildi
Mersin’de TV ünitelerine gizlenmiş 520 bin uyuşturucu hap ele geçirildi
Isparta’da tarihi eser kaçakçılığı operasyonu: 421 sikke ele geçirildi
Alara Çayı’nda kaybolan genci arama çalışmaları 20’nci gününde sürüyor
Tarsus’ta depo yangını
Alev alev yanan yer "motosiklet serası" çıktı
Yaylada 2 katlı evden yükselen alevler ormana sıçramadan söndürüldü
Adana’da otomobiller çarpıştı: 2 yaralı