Engizekler’de teröristlere ait gıda deposu imha edildi

Kahramanmaraş'ın Ekinözü ilçesinin Engizekler kırsalında PKK'lı teröristlerin kullandığı gıda deposu, ele geçirilen malzemelerle birlikte imha edildi.

Kahramanmaraş'ın Ekinözü ilçesinin Engizekler kırsalında PKK'lı teröristlerin kullandığı gıda deposu, ele geçirilen malzemelerle birlikte imha edildi.

Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, PKK'lı teröristlere yönelik olarak Şehit Jandarma Er Hüseyin Karagöz'ün adının verildiği operasyon başlattı. Ekinözü ilçesinin Engizekler kırsalında icra edilen operasyon dahilinde terör örgütü mensupları tarafından geçmiş yıllarda kullanıldığı değerlendirilen depo bulundu. Depoda, muhtelif yiyecek malzemeleri ile mutfak tüpü gibi eşyalar ele geçirildi.

Ele geçirilen malzemeler, depo ile birlikte imha edilerek kullanılamaz hale getirildi. İl genelinde halkın huzur ve güvenliğine yönelik çalışmalara azim ve kararlılıkla devam edileceği belirtildi.

Manşetler

Mersin’de denizde 2 erkek cesedi bulundu
Kural tanımaz motosiklet sürücülerine 498 bin TL ceza
Montuyla ayakkabısını çıkarıp kot ve atletle denize giren genç boğuldu
Galatasaray’ın kutlamalarında taraftarı bıçaklayan şüpheli 24 saat geçmeden yakalandı
Tır rampaya çarptı, fırlayan mermerler minibüsü parçaladı: 1 ölü, 3 yaralı
Çöpte bulduğu bayrağı alıp temizleyen ve kamyonuna asan Kepez Belediyesi çalışanına başkandan plaket
2 yaşındaki çocuk babasının kullandığı aracın altında kaldı
Kumluca’da 800 litre kaçak alkol ele geçirildi
Operatör enkaz altında kaldı: 1 yaralı
Sahte vekâletle 770 milyon liralık vurguna suçüstü