Enkazda ayakları sıkışan büyükbaş hayvan kurtarıldı

Yaşanan depremler sonrası çöken ahırın enkazında ayakları sıkışarak mahsur kalan ineği, Tarım Müdürlüğü ekipleri kurtardı.

Yaşanan depremler sonrası çöken ahırın enkazında ayakları sıkışarak mahsur kalan ineği, Tarım Müdürlüğü ekipleri kurtardı.

Erzincan'ın Tercan İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünden 5 personel 1 araçla deprem bölgesinde saha çalışmalarına hızla devam ediyor.

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki iki depremde Kahramanmaraş başta olmak üzere, Malatya, Gaziantep Diyarbakır, Adıyaman, Adana, Şanlıurfa, Diyarbakır, Hatay, Osmaniye ve Kilis büyük ölçüde etkilendi. Erzincan'ın Tercan ilçesi Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü'nde görev yapan, gönüllü olarak deprem bölgesinde çalışmak isteyen personellerden oluşan ilk grup Doğanşehir ilçesi ve köylerinde depremzedelerin yıkılan ahırlardaki hayvan kurtarma, ölen hayvan yıkılan ahır tespit çalışmalarının yanında gıda yardımı dağıtma çalışmalarını büyük bir özveriyle çalışarak yerine getirmeye çalışıyorlar.

Yaşanan depremler sonrası çöken ahırın enkazında ayakları sıkışan Volkan Konan'a ait inek, Tarım Müdürlüğü ekipleri tarafından kurtarıldı. Uzun süre aç kalan inek otla beslendi.

Manşetler

Sağanak sonrası Savrun Çayı taştı, Kadirli’de hayat durma noktasına geldi
Sele kapılan araçtaki 2 kişi hayatını kaybetti, çevre illerden destek ekipleri sevk edildi
Alanya’da tadilattaki otelde çıkan yangın korkuttu
Eski SGK müdürü ve 2 başmüfettişin yargılandığı davada müştekiden dikkat çeken ifade: "Düpedüz rüşvet istiyorlar"
Husumetli akrabalar arasında bıçaklı kavga: 2 yaralı
Ambulans kapatılan yol sebebiyle olay yerine ulaşamadı, kalp krizi geçiren vatandaş botla kurtarıldı
Kayıp olarak aranan yaşlı kadın derede kenarında ölü bulundu
İsrail Başkonsolosluğu önündeki çatışmada öldürülen terörist Adana’da cinayetten yargılanmış
Antalya’da 2 katlı kerpiç ev çöktü
Antalya’da kaçak kozmetik üretimi yapılan depoya baskın: 65 milyon liralık sahte ürün ele geçirildi