Enkazdan 56 saat sonra kurtarıldı

İki büyük depremin merkez üssü Kahramanmaraş'ta enkaz altında kalan Halil Tıraşçı, arama kurtarma ekipleri tarafından 56 saat sonra kurtarıldı.

İki büyük depremin merkez üssü Kahramanmaraş'ta enkaz altında kalan Halil Tıraşçı, arama kurtarma ekipleri tarafından 56 saat sonra kurtarıldı.

Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından ekiplerin hummalı arama kurtarma çalışmaları sürüyor. Gece gündüz enkaz başında görev yapan ekipler, Kahramanmaraş'ta bir vatandaşa daha sağ salim ulaştı. 58 yaşındaki Halil Tıraşçı, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'nın da yer aldığı arama kurtarma ekipleri tarafından 56 saat sonra kurtarıldı. Hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilen Tıraşçı, sağlık ekiplerine teslim edildi.

Manşetler

Ev ilanı üzerinden dolandırıcılık yapan 2 şüpheli tutuklandı
Osmaniye’de tır OSB giriş kapısına çarptı, sürücü kabinde sıkıştı
Isparta’da 22 yıl hapis cezası bulunan firari yakalandı
Ezgi Apartmanı davasına devam edildi
Mersin’de feci kaza: Otomobil ikiye bölündü, 4 kişi yaralandı
Lastiklere yapılan özel bölmeden 8 kilo 266 gram eroin çıktı
Adana’da tüfekli sopalı kavga kamerada
Osmaniye’de kaçak kazı yapan 6 kişi dronla yakalandı
Antalya’da rüşvet iddiası davasında 3 sanığa tahliye
İYİ Partili başkanın suç makinesi kardeşi uygulamada yakalandı