Enkazdan çıkan ziynet eşyaları, ölenlerin yakınlarına teslim edildi

Kahramanmaraş'ta deprem sonrası kaldırılan enkazlardan çıkan altın, para ve değerli eşyalar hayatını kaybedenlerin yakınlarına teslim edildi.

Kahramanmaraş'ta deprem sonrası kaldırılan enkazlardan çıkan altın, para ve değerli eşyalar hayatını kaybedenlerin yakınlarına teslim edildi.

Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan, 11 ilde binlerce can kayıplarına sebep olan depremlerin ardından bölgede yıkılan binaların enkazından bugüne kadar çok miktarda para, ziynet ve değerli eşyalar çıktı. Son olarak İsmet Paşa Mahallesi Zübeyde Hanım Bulvarı üzerinde bulunan Işık Apartmanı'nda yıkılan binada depremzedelerin değerli eşyalarına ulaşan polis ekipleri para, altın, kredi kartı, cüzdan, telefon gibi değerli eşyaları sahiplerine teslim etti. Bazı depremzede vatandaşlar ise kendilerine ait enkazlar da eşyalarını kurtarmaya çalıştı.

Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da çıkan değerli eşyaların koruma altına alınarak belirlenen sahiplerine teslim edilmeye devam edeceği belirtildi.

Manşetler

Erzin’de otluk alanda çıkan yangında alevler traktöre sıçradı
Adana’da hırsızlık şüphelisi kadın yakalanınca sara nöbeti numarası yaptı
Osmaniye’de mısır tarlasında çıkan anız yangını söndürüldü
Kırıkhan’da samanlık yangını yaşandı
Antalya’da beton mikseri devrildi: 1 yaralı
Adana’da 17 yıl hapis cezasıyla aranan hükümlü yakalandı
Sosyal medya şovu uğruna trafiği birbirine katan motosikletliler kamerada
Zeytinlikte yükselen alevler korkuttu
Sulama kanalında kaybolan 9 yaşındaki çocuğun cansız bedeni bulundu
Alanya’da seyir halindeki otomobil alevlere teslim oldu