Enkazın altından 81 saat sonra kurtarıldı

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde 81'inci saatte bir çocuk enkaz altından Düzce Belediyesi İtfaiyesi ekiplerince yapılan çalışmalar neticesinde kurtarıldı.

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde 81'inci saatte bir çocuk enkaz altından Düzce Belediyesi İtfaiyesi ekiplerince yapılan çalışmalar neticesinde kurtarıldı.

Kahramanmaraş merkezli 10 şehrin yıkımına sebep olan afet bölgesinde arama kurtarma çalışmaları sürüyor. Deprem bölgesine giden Düzce Belediyesi İtfaiye ekiplerince Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesi İnönü Caddesi üzerinde bulunan Çevikler Apartmanı'nın enkazından 81 saat sonra bir çocuk sağ çıkartıldı. Enkazdan çıkarılan çocuk sağlık ekiplerine teslim edildi. Öte yandan, Düzce Belediyesi arama kurtarma ekipleri daha önce de 5 can kurtararak sağlık ekiplerine teslim etmişti.

Manşetler

Isparta’da otomobiller çarpıştı: 4 yaralı
Kendilerini ’mali istihbarat yetkilisi’ olarak tanıtıp 6 milyon TL’lik vurgun yaptılar: 1 tutuklama
Takibe alınan bottan, KKTC’de hakkında arama kararı bulunan firari çıktı
Sulama kanalına düşen iki kardeş de hayatını kaybetti
Hiç tanımadığı adamı bıçakla yaraladı, polisi görünce ‘Game Over’ diyerek teslim oldu
Erzin’de otluk alanda çıkan yangında alevler traktöre sıçradı
Adana’da hırsızlık şüphelisi kadın yakalanınca sara nöbeti numarası yaptı
Osmaniye’de mısır tarlasında çıkan anız yangını söndürüldü
Kırıkhan’da samanlık yangını yaşandı
Antalya’da beton mikseri devrildi: 1 yaralı