Erasmus öğrencileri Muratpaşa’da

Erasmus+ Öğrenci Değişim Programı kapsamında Polonya'dan Antalya'ya gelen öğrenciler Muratpaşa Belediyesi'nin konuğu oldu.

Erasmus+ Öğrenci Değişim Programı kapsamında Polonya'dan Antalya'ya gelen öğrenciler Muratpaşa Belediyesi'nin konuğu oldu.

Muratpaşa Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü Polonya'dan Antalya'ya Erasmus+ Öğrenci Değişim Programı üzerine gelen öğrencileri ağırladı. Çevre, kültür ve girişimcilik konularında yapılan çalışmaları yerinde incelemek ve fikir alışverişi yapmak amacıyla Antalya'ya gelen Erasmus öğrencilerine, Muratpaşa Belediyesi'nin uygulamaya koyduğu Türkiye'nin ilk ve tek ödüllü geri dönüşüm projesi Çevreci Komşu Kart başta olmak üzere +0,5 Akdeniz'in Geleceği Çalıştayları, Çevre Festivali, iklim portalı, okullarda ve kurumlarda verilen çevre eğitimleri, atölye çalışmaları, deniz dibi ve yamaç temizlikleri hakkında bilgiler verildi.

Ayrıca öğrencilerin bir araya geldiği toplantıda Muratpaşa Belediyesi'nin Avrupa Belediye Başkanları ile "İklim ve Enerji Sözleşmesi" imzalayarak, Antalya'da Sürdürülebilir Enerji ve İklim Eylem Planı (SECAP) hazırlayan ilk ilçe belediyesinin Muratpaşa Belediyesi olduğu aktarıldı.

14-21 Nisan tarihleri arasında Antalya'da çeşitli incelemelerde bulunan öğrenciler ayrıca, Antalya'nın tarihi ve turistik yerlerini de ziyaret etti.

Manşetler

Otomobil ile motosikletin çarpışma anı güvenlik kamerasında
Devrilen tırın altında kalarak hayatını kaybeden genç kadının cenazesi gözyaşlarıyla teslim alındı
Kozan’da 17 araca toplam 457 bin TL idari para cezası
Yeğeni tarafından öğretmenin öldürüldüğü saldırıda, silah seslerini duyup okula koşanlar yaşananları anlattı
Osmaniye Valisi Serdengeçti: "Öncelikle başımız sağ olsun, saldırıya uğrayan öğretmenimiz maalesef hayatını kaybetti"
Lisede korku dolu anlar: Silahla vurulan öğretmen öldü
Hassa’da ev ve ahır yandı
Hassa’da zeytinlik alan ve anız yangını geniş alana yayılmadan söndürüldü
Yolda gördüğü husumetlisini sokak ortasında silahla vuran şahsın o anları kamerada
Sokakta öldürüldü denmişti elleri ve kolları bağlanıp işkence ile öldürüldüğü ortaya çıktı