Erdemli’de 6 bin 800 öğrenciye Kur’an eğitimi

Mersin'in Erdemli İlçe Müftülüğüne bağlı 23 yatılı Kur'an kursu ve 196 camide toplam 6 bin 800 öğrenci Kur'an eğitimine başladı.

Mersin'in Erdemli İlçe Müftülüğüne bağlı 23 yatılı Kur'an kursu ve 196 camide toplam 6 bin 800 öğrenci Kur'an eğitimine başladı.

Yaz Kur'an kursları eğitiminin ilk gününde Muhammed Mustafa Üzer 4-6 Yaş Kur'an Kursunda minik öğrencilerle bir araya gelen Erdemli Müftüsü İbrahim Yiğit, ülke genelinde olduğu gibi Erdemli'de de yaz Kur'an kurslarında eğitime başlandığını belirtti. Kurslarda çocuklara verimli bir eğitim sunacaklarını ifade eden Yiğit, "Bu yıl 23 yatılı Kur'an kursumuzda bin 100 öğrencilerimize eğitim vereceğiz. Yine 196 camimizdeki öğrencilerimizle birlikte toplamda yaklaşık olarak 6 bin 800 öğrencimize eğitim vermiş olacağız" diye konuştu.

Yiğit, eğitime katılacak çocuklara başarı dileklerinde de bulundu.

Manşetler

Antalya’da şiddetli yağış etkili oldu, şimşekler görsel şölen oluşturdu
Karavanla denize sürüklenen Rus turistler kurtarıldı
Isparta’da sağanak yağış etkisini arttırdı: Yollarda su birikintileri oluştu
Dönerciden kurtlu salça ve turşu çıktı
Antalya’da kaçak bin 660 adet elektronik sigara ve 7 bin 500 paket sigara ele geçirildi
Tonlarca ağırlıktaki beton blok taşıyan tırın tekeri koptu
Vali Toros: "Kararlı, caydırıcı ve kesintisiz bir mücadele ile suçlulara nefes aldırmayacağız"
Osmaniye’de 2 kişinin hayatını kaybettiği kaza görüntülendi
Suda mahsur kalan araçtaki 2 kişiyi itfaiye ekipleri kurtardı
Alanya’da yerleşim alanına yakın bölgede kurt görüntülendi