Erdemli’de halı saha turnuvasının şampiyonu Jandarma oldu

Mersin'in Erdemli ilçesinde düzenlenen kurumlar arası halı saha futbol turnuvasının şampiyonu Erdemli İlçe Jandarma Komutanlığı oldu.

Mersin'in Erdemli ilçesinde düzenlenen kurumlar arası halı saha futbol turnuvasının şampiyonu Erdemli İlçe Jandarma Komutanlığı oldu.

Erdemli Kaymakamlığı ile İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü koordinesinde Cumhuriyetin 100. yılı kutlamaları kapsamında kurumlar arası halı saha futbol turnuvası gerçekleştirildi. 20 Kasımda başlama vuruşu yapılan turnuvaya 16 takım katıldı. Turnuvanın final maçında ise Erdemli Milli Eğitim Müdürlüğü takımını 10-2'lik skorla yenen Erdemli Jandarma takımı turnuvanın şampiyonu oldu. Turnuvanın üçüncüsü Kızkalesi Jandarma takımı olurken, Alata Araştırma takımı ise turnuvanın en centilmen takımı seçildi.

Turnuva sonunda kısa bir konuşma yapan Erdemli İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ferhat Keskin, turnuvaya 16 kurum takımının katıldığını belirterek, turnuvanın tanışmayı ve kaynaşmayı, spor alışkanlığı kazandırmayı amaçladığını, centilmenlik çerçevesi içerisinde bir turnuvanın geride bırakıldığını söyledi.

Dereceye giren takımlar kupalarını Erdemli Kaymakamı Aydın Tetikoğlu, Erdemli İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Mürsel Öner, Erdemli İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ferhat Keskin ile Milli Eğitim Müdürü Yusuf Açıkyörük'ün elinden aldı.

Manşetler

Burdur’da otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı
Hatay’da işçi servisi tırla kafa kafaya çarpıştı: 1 ölü, 15 yaralı
Mersin’de uyuşturucu operasyonu: 4 şüpheli tutuklandı
Ağustos ayında çatı uçtu, vatandaşlar o anı anlattı
Adana’da sağanak ve kuvvetli rüzgar hayatı olumsuz etkiledi: Çatı sokağa düştü
Alanya’da ormanlık alan yangını büyümeden kontrol altına alındı
Boğulmak üzere olan çocuğu vatandaşlar son anda kurtardı
Yağışlı havada kontrolden çıkan otomobil bariyerlere çarptı: 4 yaralı
Feci kazada hayatını kaybeden çiftin cenazeleri yakınları tarafından teslim alındı
Kuma gömülen tırı iki traktör kurtardı