Esra Masatlı, Engelli Sosyal Girişimcilik Merkezi’nde tedavi olan vatandaşlarla bir araya geldi

Hatay Valisi Mustafa Masatlı'nın eşi Esra Masatlı, Engelli Sosyal Girişimcilik Merkezi'nde tedavi olan vatandaşlarla bir araya geldi.

Hatay Valisi Mustafa Masatlı'nın eşi Esra Masatlı, Engelli Sosyal Girişimcilik Merkezi'nde tedavi olan vatandaşlarla bir araya geldi. Esra Masatlı, ziyarette merkez bünyesinde yürütülen üretim, çalışma ve toplumsal uyum faaliyetlerini yerinde inceledi.

Hizmete geçtiğimiz yıl başlayan Antakya ilçesindeki Engelli Sosyal Girişimcilik Merkezi, depremzede vatandaşlara umut olmaya devam ediyor. Protez ve ortez üretiminde bölgenin deprem sonrası duyduğu ihtiyacı karşılayan merkezi, Vali Mustafa Masatlı'nın eşi Esra Masatl ziyaret etti. Ziyarette merkezde yürütülen üretim, çalışma ve toplumsal uyum faaliyetlerini yerinde inceleyen Masatlı, merkezden destek alan dört vatandaşa, yaşam konforlarını artıracak, kişiye özel tasarlanmış ileri teknoloji protezlerin teslimini gerçekleştirdi. Ayrıca Esra Masatlı, yaz kursları çerçevesinde devam eden el sanatları, görsel sanatlar, müzik, zekâ oyunları, drama, kuaförlük ve aşçılık atölyelerini gezerek çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Vatandaşlarla sohbet ederek geçmiş olsun dileklerini ileten Esra Masatlı, "Deprem sonrası insanımıza umut, destek ve güç olan Merkezimiz, buradan hizmet alan vatandaşlarımızın hem bireysel hem de toplumsal düzeyde erişilebilirlik ve bağımsız yaşam standartlarını güçlendirmektedir" dedi.

Manşetler

Rüyasında annesini gördü, rüya sandığı olayda annesini gerçekten öldürdü
Üç tekerli elektrikli motosiklet otomobille çarpıştı: 4 yaralı
Motosiklet yedek parça deposu olarak kullanılan muz serası alev alev yandı
Osmaniye’de otomobil uçuruma yuvarlandı: 2 yaralı
Hatay’da devrilen tır yolu trafiğe kapattı, uzun araç kuyruğu oluştu
Mersin’de hamam ve masaj salonlarına denetim: 2 işletme kapatıldı
Burdur’da tır ile hafif ticari araç çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı
Alanya’daki pompalı tüfekli cinayette 2 tutuklama, 1 şüpheliye adli kontrol
Antalya’da uyuşturucu operasyonunda 11 kilo 100 gram kubar esrar ele geçirildi
Osmaniye’de anız yangını meyve bahçelerine sıçradı: 1 kişi hastanelik oldu