Etli aş sofrasında yağmur duası yapıldı

Burdur'un Gölhisar ilçesine bağlı Çeşme Mahallesi sakinleri ve hayırseverlerin katkılarıyla etli aş ikramı ve devamında yağmur duası yapıldı.

Burdur'un Gölhisar ilçesine bağlı Çeşme Mahallesi sakinleri ve hayırseverlerin katkılarıyla etli aş ikramı ve devamında yağmur duası yapıldı.

Sabah erken saatlerde odun ateşi ile kazanlarda pişirilmeye başlanan etli aş; yemekli yağmur duasında katılımcılara ikram edildi. Gölhisar ilçesi, Çeşme Mahallesi sakinleri ve hayırseverlerin katkılarıyla tertiplenen etkinlikte, İlçe Müftüsü Fahri Başar ve din görevlileri tarafından dualar edildi, tekbirler getirildi, ilahiler söylendi.

Odun ateşinde pişen etli aş ikramında sonra katılımcılar ellerini semaya açarak yağmur için hep birlikte dua ettiler. Geniş bir katılımın olduğu etkinlik, duaların ardından sona erdi.

Manşetler

Gazipaşa’da Ramazan öncesi dolandırıcılık uyarısı
Evinde çıkan yangında ağır yaralanan yaşlı kadın hayatını kaybetti
Geri manevra yapan kamyonete çarpan motosikletteki 2 kişi yaralandı
Alanya’da tıkanan menfezler Büyükşehir ekiplerince açıldı
Osmaniye’de yağış sonrası toprak kaydı: 5 ev boşaltıldı
Yola fırlayan 7 yaşındaki çocuğa motosikletle çarptılar, arkalarına baka baka yollarına devam ettiler
Yayalara yol veren motosiklete otomobilin çarptığı anlar kamerada: 1 yaralı
Menşei belirsiz 100 kilogramlık kabak tatlısı imha edildi
İş yerlerine giren hırsızlar ne bulduysa çaldı: 2 şüpheli tutuklandı
Denetim yapan bekçiler piyasa değeri 4 milyon TL’lik uyuşturucu ele geçirdi