Ev değil mühimmat deposu

Antalya'da bir şüphelinin piyasaya kaçak tabanca ve uyuşturucu madde süreceği bilgisini alan jandarma ekipleri, operasyon düzenledi.

Antalya'da bir şüphelinin piyasaya kaçak tabanca ve uyuşturucu madde süreceği bilgisini alan jandarma ekipleri, operasyon düzenledi. Evde yapılan aramada ise çıkanlar silah mühimmat deposunu aratmadı. Şüphelinin evinden ruhsatsız 4 tabanca ve şarjörleri, 4 av tüfeği, 8 bin tabanca fişeği, 1000 av tüfeği fişeği ve 10 bıçak ele geçirildi.

Antalya il Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü ve ve Kepez İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Kepez ilçesinde, 1 şüphelinin elinde bulundurduğu kaçak tabanca ve uyuşturucu maddeyi piyasaya süreceğin tespit etti. Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı talimatı üzerine ekipler, şüphelinin evine operasyon düzenledi.

Evde yapılan aramada 50 gram kokain, 4 ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait şarjörler, 4 ruhsatsız av tüfeği, 8 bin tabanca fişeği, 1000 av tüfeği fişeği ve 10 bıçak ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Manşetler

Osmaniye’de seyir halindeki tır alev alev yandı
Yedek lastikten 2 kilo esrar çıktı
Kaza anı araç kamerasında: Daha önce 3 kişi ölmüştü bu sefer yayalara motosiklet çarptı
Antalya’da ilkokulda yangın çıktı: Öğrenciler tahliye edildi
Bozyazı’da güvenlik güçlerine başarı belgesi
Mersin’de suç oranlarında düşüş: Yüzde 16 gerileme sağlandı
Özel güvenlik görevlisi adliyede ölü bulundu
Hatay’da zeytinlik alanda 30 düzensiz göçmen yakalandı
Silah çekmeye çalıştığı jandarmanın dikkati faciayı önledi
Hatay’da 24 yıl 6 ay hapis cezası bulunan cezaevi firarisi yakalandı