Evde ölü bulunan anne ile kızının cenazeleri Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi

Antalya'da birlikte yaşadıkları evde ölü bulunan 93 yaşındaki anne ile 71 yaşındaki kızının cenazeleri, Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Antalya'da birlikte yaşadıkları evde ölü bulunan 93 yaşındaki anne ile 71 yaşındaki kızının cenazeleri, Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Olay, saat 15.00 sıralarında Muratpaşa ilçesi Yeşilbahçe Mahallesi 1475 sokak üzerinde bulunan bir sitedeki apartmanın 5'inci katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ayten Harputlugil (93) ile aynı evde birlikte yaşadığı kızı Nilgün Harputlugil'e (71) bir süredir ulaşamayan oğlu ve yakınları ikamet ettikleri adrese geldi. Kapıyı çalmalarına rağmen yanıt alamayan yakınlarının durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirmesi üzerine adrese polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Anne ve kızı farklı odalarda ölü bulundu

Adrese gelen ekipler savcılık talimatının ardından çilingir yardımıyla kapının girdikleri dairede anne ve kızının farklı odalarda cansız bedenleri ile karşılaştı. Bunun üzerine olay yerine Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği, Muratpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ile Olay Yeri İnceleme ekipleri sevk edildi.

En son 10 gün önce görülmüşler

Yatağa bağımlı olarak yaşamını sürdüren anne ve kızını son olarak 10 gün önce komşuları tarafından görüldüğü, o günden bu yana kapıyı kimseye açmadıkları öğrenildi. Hayatlarını kaybeden anne ile kızının yapılan ilk incelemede vücutlarında herhangi bir darp, kesici ya da delici bir ize rastlanılmadığı öğrenildi.

Savcılık ve polis ekiplerinin incelemesinin ardından anne ve kızının cansız bedenleri kesin ölüm nedenlerinin belirlenmesi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Manşetler

Kuyumcunun dikkati yaşlı kadını dolandırılmaktan kurtardı: O anlar kamerada
Koku üzerine girilen evde 5 gündür haber alınamayan baba ve 18 yaşındaki kızının cesedi bulundu
Antalya’da yıldırımın isabet ettiği ev küle döndü
Tekne kazasında hayatını kaybeden ATSO Başkanı Ali Bahar’ın davasında bir sanığa beraat, diğerine 1 yıl 8 ay hapis
Para yatırmak için araçtan indi, ATM’de unutulan 4 bin 900 euroyu sahibine teslim etti
16 yaşındaki kız çocuğunun cansız bedeni baraj gölünde bulundu
Mersin’de anne ve kızını öldüren sanık için 2 kez ağırlaştırılmış müebbet talebi
Kahramanmaraş’ta narkotik operasyonu: 3 şüpheli tutuklandı
Mersin’de 19 yıllık ’mumya ceset’ cinayetinde kan donduran itiraf: Buzdolabına sığmayınca bacaklarını kesmişler
Osmaniye’de kazada hayatını kaybeden astsubayın cenazesi törenle memleketine uğurlandı