Eve silahlı saldırı düzenlerken kameralara yansıdı, Seyhan polisi yakaladı

Adana'da motosikletle bir eve silahlı saldırı düzenleyen kişi güvenlik kameraları tarafından anbean görüntülendi.

Adana'da motosikletle bir eve silahlı saldırı düzenleyen kişi güvenlik kameraları tarafından anbean görüntülendi. Silahlı saldırgan kısa süre içerisinde Seyhan polisi tarafından suç aletiyle birlikte kıskıvrak yakalandı.

Olay, Seyhan ilçesine bağlı Gülbahçesi Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Rahmi S. henüz bilinmeyen sebepten dolayı bir ikamete silahlı saldırı düzenlendi. Motosiklet ile gelen şüpheli eve hedef gözetmeden tabanca ile ateş açarak olay yerinden kaçtı. Bu anlar ise anbean güvenlik kamerasına yansıdı.

Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı, Suç Önleme ve Soruşturma Amirliği ekipleri söz konusu saldırgan Rahmi S.'in peşine düştü. Yapılan çalışma Rahmi S. saklandığı ikametinde kıskıvrak yakalandı.

Şüphelinin saklandığı evinde yapılan arama çalışmasında olayda kullandığı ruhsatsız tabancada ele geçirildi.

Gülbahçesi Polis Merkezine götürülen Rahmi S.'in işlemleri devam ediyor.

Manşetler

Hatay’da otomobil takla attı: 3 yaralı
Apartman bahçesine sakladığı pompalı tüfek polisi alarma geçirdi
Şehit kardeşine küfreden milletvekiline hakaret etti, davayı kaybedince aracı haczedildi
Gazipaşa Havalimanı’nda görevli polis memuru hayatını kaybetti
Otogarda drift atan 3 sürücüye 174 bin lira ceza
Kahramanmaraş’ta narkotik ve kaçakçılık operasyonu: 1 tutuklama
Eski belediye başkanını oğlu baltayla öldürdü
Manavgat’ta motorlu bisiklet takla attı: 1’i ağır 2 yaralı
Manavgat’ta seyir halindeki otomobil alev alev yandı
Alanya’da 2,5 ay önce sahilde bulunan ceset ihbarı yamaç paraşütü pilotu kamerasında