Evin 3’üncü katı alev topuna döndü, mahalleli sokağa döküldü

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir apartmanın 3. katında çıkan yangın, mahalle sakinlerinin korku dolu anlar yaşamasına neden oldu.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir apartmanın 3. katında çıkan yangın, mahalle sakinlerinin korku dolu anlar yaşamasına neden oldu. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucunda söndürülen yangından, evin tamamı etkilenirken, oturma odasındaki eşyalar tamamen yandı.

Yangın, Yayla Mahallesi 2561 Sokakta bulunan apartmanın 3'üncü katında çıktı. Yangının çıktığı odadaki zeytinyağı bidonlarının tutuşmasıyla bir anda yayılırken, dumanlar Manavgat'ın her yerinden görüldü. Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Manavgat Birimine bağlı ekiplerin kısa sürede müdahalesi sayesinde diğer dairelere sıçramadan söndürüldü.

Yangından binanın tamamı etkilenirken oturma odası olarak kullanıldığı yangının çıktığı tahmin edilen odada bulunan tüm eşyalar yanarak kullanılamaz hale geldi. Yangının söndürülmesinin ardından binada soğutma çalışması yapıldı. Bir anda daireyi saran alevler mahalle sakinlerinin sokağa dökülmesine neden olurken, evin balkonunda bir çocuk görüldüğü söylentisi, sağlık ekipleri, itfaiye ekipleri ve polisi alarma geçirdi. Binaya giren itfaiye ekiplerinin binada kimsenin olmadığını söylemesi herkese rahat bir nefes aldırdı.

Diğer taraftan, yangın sırasında evde oğluyla birlikte yaşayan Fatma İnan isimli yaşlı kadının evinin yakınında bulunan Cuma Pazarına alışveriş için gittiği öğrenildi.

Manşetler

Fuhuş soruşturmasında 3. dalga: İş vaadi ve 17 yaş iddiası
Serik’te ‘SMA’ iddiasıyla para toplama girişimi jandarmaya takıldı
Yalvaç’ta trafikte kavga eden 2 kişi tutuklandı, 360 bin lira ceza uygulandı
Manavgat’ta insan ticareti operasyonu: 14 yabancı uyruklu mağdur kurtarıldı
Alanya’da havalandırma bacasına düşen kedi ekipler tarafından kurtarıldı
Gazipaşa’da 146 kök kenevir ve 1 kilo 150 gram esrar ele geçirildi
Manavgat’ta kaçak tütün operasyonu: 30 bin dolu makaron ele geçirildi
Ceyhan’da minibüs ile otomobil çarpıştı: 1 ölü, 3 yaralı
Isparta’da otomobiller çarpıştı: 4 yaralı
Kendilerini ’mali istihbarat yetkilisi’ olarak tanıtıp 6 milyon TL’lik vurgun yaptılar: 1 tutuklama