Evinde kalaşnikof ele geçirildi, “Bana ait değil, oğlumun” dedi

Adana'da Seyhan polisi kullanımı yasak olan AK-47 Kalaşnikof piyade tüfeği bulunduran kişinin evine operasyon düzenledi.

Adana'da Seyhan polisi kullanımı yasak olan AK-47 Kalaşnikof piyade tüfeği bulunduran kişinin evine operasyon düzenledi. Operasyonda tüfekle birlikte yakalanan şahıs, "Bana ait değil, oğlumun" diyerek kendisini savundu.

Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü "Huzurunuz Gururumuzdur" sloganı çerçevesinde vatandaşların can güvenliği ve huzuru için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Seyhan Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliğine bağlı ekipler bu çerçevede, Dumlupınar Mahallesi'nde bir evde uzun namlulu piyade tüfeği olduğu ihbarını aldı.

Ekipler adrese operasyon düzenlendi. Evde yapılan arama çalışmalarında AK47- Kalaşnikof uzun namlulu piyade tüfeği çıktı. Ev sahibi Bilen H. ise gözaltına alındı. Bilen H. emniyetteki ifadesinde, "Silah bana ait değil oğlumum" diyerek savunma yaptı. İşlemlerinin ardından savcı talimatıyla polis merkezinden serbest bırakıldı.

Manşetler

Vadide girdiği suda akıntıya kapılan çocuk hayatın kaybetti
Heyelan nedeniyle kapanan köy yolunda vatandaşlar halatlarla karşıya geçti
Antalya’da suç örgütü operasyonu: 63 şüpheli gözaltına alındı, 200 milyon TL’lik malvarlığını el konuldu
Antalya’da yıldırımın neden olduğu orman yangını kontrol altına alındı
Sahilde bulunan erkek cesedinin kimliği DNA testiyle belirlendi
Uyuşturucuyu bantla beline ve bacaklarına saran zehir taciri hayrete düşürdü
Antalya’da otomobiller kavşakta çarpıştı: 2 yaralı
Masaj ve SPA salonlarında kaçak çalıştırılan 31 Taylandlı kadın yakalandı
Asansör boşluğuna düşen müteahhit yaralandı
Alanya’da otomobilin çarptığı Çek turist hayatını kaybetti