Evinin salonunda kenevir fidesi yetiştirdi

Osmaniye'de evinin salonuna kurduğu floresan lamba ve elektrikli soba düzenekli kasaların içerisinde 2 bin 500 kök kenevir fidesi yetiştiren zanlı tutuklandı.

Osmaniye'de evinin salonuna kurduğu floresan lamba ve elektrikli soba düzenekli kasaların içerisinde 2 bin 500 kök kenevir fidesi yetiştiren zanlı tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Osmaniye İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı Sumbas ve Kadirli İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri uyuşturucu madde imal ve ticaret kapsamında M.K. ile E.O. isimli şahısların adreslerine operasyon düzenlendi. Yapılan baskında şahısların ev ve bahçelerinde geniş çaplı arama yapıldı. Şüpheli M.K.'nin evinde yapılan aramada floresan lamba ve elektrikli soba düzenekli kasaların içerisinde 2 bin 500 kenevir bitkisi yetiştirdiği tespit edildi. M.K. ile E.O. olay yerinde gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden E.O. adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, M.K. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Manşetler

Sahipsiz köpeği sopayla döven şahıs gözaltına alındı
Ormanda parçalanmış erkek cesedi bulundu
Sulama kanalına düşen bir kişi hayatını kaybetti
Husumetlisine ateş açtı, yoldan geçen iki çocuk yaralandı
Denizde cansız bedenleri bulunmuştu: İki arkadaştan birinin cenazesi defnedildi
Osmaniye’de pikap alev alev yandı, sürücü son anda kurtuldu
Kahramanmaraş’ta hafif ticari aracın çarptığı kadın yaralandı
Osmaniye’de ayağına mangal şişi saplanan çocuk hastaneye kaldırıldı
Ev eşyası yüklü pikap alevlere teslim oldu
Antalya’da konaklama ve araç kiralama firmalarına eş zamanlı denetim