Fatih Erbakan: “516 bin 800 üyeye ulaştık”

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, partisinin üye sayısının 516 bin 800'e ulaştığını söyledi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, partisinin üye sayısının 516 bin 800'e ulaştığını söyledi.

Erbakan, bir dizi ziyaret için Adana'ya geldi. Önce Pozantı ilçesinde partilileri selamlayan Erbakan ardından Yüreğir ilçesinde partisinin düzenlediği iftar programına katıldı. Burada konuşan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, "31 Mart seçimlerinde inşallah şahlanış gerçekleştireceğiz. Cenabı Allah bize bunu nasip etsin. Allah, hem Yüreğir'de hem Adana'mızın diğer ilçelerinde milli görüşün zaferini ve ahlaklı belediyecilik deneyimini bizlere nasip eylesin inşallah" dedi.

"Muazzam bir bereket ve ivme aldık"

Yeniden Refah Partisi'nin 516 bin 800'e ulaştığını anlatan Erbakan, "Önce 486 bin olan Milliyetçi Hareket Partisi'ni, ardından da 508 bin üyesi olan İYİ Parti'yi geride bıraktık. Muazzam bir bereket ve ivme aldık. Günde 5 bine yakın üye artışı yaptık. Şu son birkaç günde öyle bir bereket var ki 5 bin üye artışı oldu. Seçimlere inşallah 550 bin üye ile gireceğiz ve seçimden sonra da 1 milyon üye hedefine ulaşacağız. Önce 31 Mart'ı atlatacağız ardından da 2028'de iktidar olacağız inşallah" ifadelerini kullandı.

Konuşmanın ardından Erbakan partililerle birlikte iftar yaptı.

Manşetler

Isparta’da aranan 31 şahıs yakalandı
Mersin’de yola akan mazot zincirleme kazaya neden oldu, 4 araç birbirine girdi
Tartışmalı güreşler olaylı başladı
Tarsus’ta ehliyetinin süresi dolan sürücülere yönelik denetim
Adana’da Çakıt Çayı’nda mahsur kalan vatandaş itfaiye ve jandarma ekiplerince kurtarıldı
Antalya’da termometreler 41 dereceyi gösterdi, hissedilen sıcaklık bunalttı
Mermer ocağındaki şantiye barakasında çıkan yangında 1 işçi hayatını kaybetti
Annesine sinirlendi kendini eve kapatıp yakmaya çalıştı, mahallede korku ve öfke dolu anlar
Adana’nın Feke ilçesinde yangın çıkan ev kullanılamaz hale geldi
Muhittin Böcek’ten cezaevinde ek ifade: "Ekrem İmamoğlu benden 15 milyon Euro istedi, 5 milyonu havala sistemiyle gönderdim"