Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı, kan bağışı yaptı

Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı, Ülker Stadyumu'nda depremzedeler için başlatılan kampanyaya katılarak kan bağışı yaptı.

Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı, Ülker Stadyumu'nda depremzedeler için başlatılan kampanyaya katılarak kan bağışı yaptı.

Fenerbahçe tarafından Ülker Stadyumu'nda depremzedeler için başlatılan kan bağışı kampanyasına Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı oyuncuları da destek verdi. Stadyuma gelen oyuncular kan vererek, herkese bağış için çağrı yaptı.

Eda Erdem, "3 gün boyunca forma, renk fark etmeden stadımıza bekliyoruz"

Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı Kaptanı Eda Erdem, kan bağış kampanyasında çalışan herkese teşekkür ederek, "Bugün burada, büyük bir dayanışma görüyorum. Kızılay ve kulübümüzün başlattığı kampanya, çok değerli. Kızılay'ın tanıtımda gördüğüm bir kan, bir hayat demek. O yüzden biz takım olarak, kan verebilecek, uygun arkadaşlarımızla beraber burada bağışta bulunmaktayız. Hepimiz çok fazla şey yapmak istiyoruz. Elimizden gelenler kısıtlı, bu şekilde de yardımcı olmaya çalışıyoruz. İnanıyorum ki bu 3 gün boyunca, forma ve renk fark etmeden insanlarımızın buraya gelip bu bağışta bulunacaklarına inanıyorum. Herkesi de bu 3 boyunca stadımıza bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Manşetler

Mersin’de yangın, tırlar hurdaya döndü
Kahramanmaraş’ta uyuşturucu ve kaçakçılık operasyonu: 2 tutuklama
Adana’dan geldiler, Osmaniye’de dolandırdılar
Zeytin bahçesine uçan patpatın sürücüsü öldü
Isparta’da bir haftada 34 aranan şahıs yakalandı
Demir iskeleden düşen inşaat işçisi yaralandı
Antalya’da 15 gün önce anjiyo olan şahıs evinde ölü olarak bulundu
Hatay’da 26 yıl ve 19 yıl hapis cezası bulunan 2 kişi yakalandı
Serik’te silahla ateş ederek kamu güvenliğini tehlikeye sokan 7 kişi tutuklandı
Serik’te 176 kilogram tarihi geçmiş sucuk ele geçirildi