Finike Eroğlu Nuri Camii inşaatında sona geliniyor

Finike’de inşaatı yükselen Eroğlu Nuri Cami inşaatında sona geliniyor. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in hızla tamamlanması talimatını verdiği 500 kişilik Eroğlu Nuri Cami’nde çalışmalar hız kazandı.

Finike’nin en güzel noktalarından birine inşa edilen Eroğlu Nuri Camii’nde çalışmalar sona yaklaşıyor. Osmanlı ve Selçuklu mimarisiyle, taştan ve hiç çimento kullanılmadan inşa edilen Eroğlu Nuri Cami inşaatında koronavirüs salgınından dolayı aksamalar yaşandı. Normalleşme süreci ile birlikte inşaatta çalışmalar yeniden hız kazandı.

500 KİŞİLİK

Finike Limanı’nın üst kısmında yer alan ve sahile hakim bir konumdaki camii inşaatında çalışmalar yüzde 90 seviyeye geldi. Finike’nin silüetini de değiştiren Eroğlu Nuri Cami, 2 bin 400 metrekarelik parsel üzerinde 320 metrekare inşaat alanına sahip. Cami, 90 metrekare imaret, 85 metre kare revak ve 35 metrekare şadırvan yapılarından oluşuyor. 500 kişilik Camii alanı içerisinde 1 adet revak, 1 adet imaret, 1 adet şadırvan ve 1 adet abdesthane yer alıyor.  Haber Merkezi

Manşetler

Huzurevindeki dehşet anları güvenlik kamerasında
Ölüm parkta dinlenirken yakaladı
Ses sistemi, cam filmi ve abartı egzoz tespit edilen otomobilin sürücüsüne 14 bin 500 TL ceza
Adana’da ’organ ticareti’ şebekesi operasyonuna 9 tutuklama
Antalya’da öğrencilerin bulunduğu servis aracına sopalı saldırı
Evinde ölü bulunan Pakistanlı kadının oğlu tutuklandı
MİLLETVEKİLİ AYKUT KAYA: ANTALYA’NIN BİR STRATEJİK PLANI YOK
İYİ PARTİLİ AYKUT KAYA: TÜRK VATANDAŞI VİZE KAPILARINDA PERİŞAN
Huzurevinde 2 kişiyi öldüren zanlı tutuklandı
ANTALYA OSB’DEN ÇİN’E TİCARET KÖPRÜSÜ