Finike’de fırtına sebebiyle tekne kıyıya sürüklendi, denizin rengi çamura döndü

Antalya'da sağanak yağmur ve fırtına öğle saatlerinden itibaren etkisini gösterirken Finike ilçesinde açıkta demirli bir tekne kıyıya sürüklendi.

Antalya'da sağanak yağmur ve fırtına öğle saatlerinden itibaren etkisini gösterirken Finike ilçesinde açıkta demirli bir tekne kıyıya sürüklendi.

Meteoroloji Genel müdürlüğü tarafından sarı kod ile uyarılan iller arasındaki Antalya'da yağmur ve şiddetli rüzgar etkisini göstermeye başladı. Batı Antalya tarafında özellikle Demre, Kumluca ve Finike ilçelerinde etkili olan yağmur ve şiddetli rüzgar sebebiyle Finike ilçesinde açıkta demirli olan özel tekne karaya sürüklendi.

Finike meydan sahil bandındaki iskele yakınlarında özel bir tekne karaya otururken denizin rengi de kahverengiye döndü. Atatürk Caddesi Finike merkez cami arkasındaki binaların istinat duvarları arasından sızan yağmur suları da küçük şelaleler oluşmasına sebep oldu.

Manşetler

Antalya’da şiddetli yağış etkili oldu, şimşekler görsel şölen oluşturdu
Karavanla denize sürüklenen Rus turistler kurtarıldı
Isparta’da sağanak yağış etkisini arttırdı: Yollarda su birikintileri oluştu
Dönerciden kurtlu salça ve turşu çıktı
Antalya’da kaçak bin 660 adet elektronik sigara ve 7 bin 500 paket sigara ele geçirildi
Tonlarca ağırlıktaki beton blok taşıyan tırın tekeri koptu
Vali Toros: "Kararlı, caydırıcı ve kesintisiz bir mücadele ile suçlulara nefes aldırmayacağız"
Osmaniye’de 2 kişinin hayatını kaybettiği kaza görüntülendi
Suda mahsur kalan araçtaki 2 kişiyi itfaiye ekipleri kurtardı
Alanya’da yerleşim alanına yakın bölgede kurt görüntülendi