Finike’de hortumdan zarar gören seralarda hasar tespiti başladı

Antalya'nın Finike ilçesinde fırtına ve sağanak yağışın ardından oluşan hortum seraları yerle bir etti.

Antalya'nın Finike ilçesinde fırtına ve sağanak yağışın ardından oluşan hortum seraları yerle bir etti. Antalya Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, Finike ilçesi Saklısu Mahallesi'nde denizde oluşarak karaya ulaşan hortumun verdiği zararın ardından hasar tespit çalışması başlatıldı.

Antalya Büyükşehir Belediyesinin tüm ekipleriyle sahada olduğunu söyleyen Antalya Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanı Sertaç Gökhan, şunları söyledi:

"Kaş, Demre, Finike, Kumluca, Aksu, Manavgat olmak üzere çiftçilerimizin zararı olduğu ihbarı geliyor. Arkadaşlarımız da olumsuz hava koşullarına rağmen sahada tespitler yapıyor. Finike'de 100 dönüm civarı, Kumluca'da 150 dönüm civarı seralarda zarar olduğu söyleniyor. Tam tespitlerimizi yaptıktan sonra çiftçilerimizin mağduriyetlerini gidermek için Büyükşehir Belediyesi olarak elimizden geleni yapacağız. Bütün vatandaşlarımıza geçmiş olsun diliyoruz."

Manşetler

Osmaniye merkezli ‘Gölge Ağı’ operasyonunda 10 telefon dolandırıcısı tutuklandı
Binlerce uyuşturucu hap ele geçirildi: 3 kişi tutuklandı
Antalya’da bir kişi park halindeki araçta ölü bulundu
Yağışla su dolan bodrum kata düştü, hayatını kaybetti
Kahramanmaraş’ta aranan 12 şahıs cezaevine gönderildi
Kahramanmaraş’ta mutfakta patlama: 1 yaralı
Mersin merkezli 9 ilde 450 milyonluk "sazan sarmalı" operasyonu: 28 gözaltı
Alanya’da ölümle sonuçlanan trafik kazası güvenlik kamerasına yansıdı
Mobilya imalathanesindeki yangında 3 kişi dumandan etkilendi
Mersin’de güvenlik masaya yatırıldı: 816 aranan şahıs yakalandı