Fren yerine gaz bastı, baraj gölüne uçtu: 7 yaralı

Mersin'in Tarsus ilçesinde piknik yapmak için baraj gölüne giden ailenin içerisinde bulunduğu hafif ticari araç gölete uçtu.

Mersin'in Tarsus ilçesinde piknik yapmak için baraj gölüne giden ailenin içerisinde bulunduğu hafif ticari araç gölete uçtu. Kazada 7 kişi yaralandı.

Olay, Berdan Barajı piknik alanında meydana geldi. İddiaya göre, piknik yapan ailenin içerisinde bulunduğu göl kenarındaki aracı çalıştıran sürücü, fren yerine gaz pedalına basınca araç önce ağaçları daha sonra korkuluk demirlerini aşarak gölete uçtu. Sulara gömülen aracı gören piknikçilerden Dündar Aktan hemen suya atladı. Ardından Mehmet Tunç adlı kişi de suya atladı. Önce 4 çocuğu sonra 2 kadını çıkaran Mehmet Tunç ve Dündar Aktan en son araçta bulunan erkek şahsı çıkardı. 1 kadının ağır yaralandığı olayda araçta bulunan diğer 6 kişi de olay yerine çağrılan 112 ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Manşetler

Kahramanmaraş’ta tekstil fabrikasındaki yangına müdahale sürüyor
Alanya’da çayda kaybolan genci arama çalışmalarına yarın devam edilecek
Kahramanmaraş’ta fabrikada yangın: Ekiplerin müdahalesi sürüyor
Osmaniye’de sağanak yağış sonrası dere taştı
Yoldan çıkan otomobil takla attı: 2 yaralı
Osmaniye’de iş yerinde çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı
Antalya merkezli 27 ilde yasa dışı bahis soruşturmasında 36 tutuklama
Mersin’de iskelede mahsur kalan 3 işçi kurtarıldı
Tarsus’ta halat koptu, 2 işçi yaralandı
Pazarda sahte döviz ve altınlarla alışveriş yapmaya çalıştı, esnaf ve zabıtanın dikkatiyle yakalandı