Gasp, silahla yaralama ve mala zarar verme şüphelileri yakalandı

Antalya'nın Serik ilçesinde meydana gelen gasp, silahla kasten yaralama ve mala zarar verme olayının şüphelisi 4 şahıs, jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

Antalya'nın Serik ilçesinde meydana gelen gasp, silahla kasten yaralama ve mala zarar verme olayının şüphelisi 4 şahıs, jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Antalya İl Jandarma Komutanlığına bağlı Serik İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Serik Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde; Burmahancı Mahallesi'nde 10 Haziran'da meydana gelen gasp, silahla kasten yaralama, mala zarar verme olayı ile ilgili olarak inceleme ve araştırma yapıldı. Çalışma neticesinde olay şüphelilerinin M.İ., H.Y., H.Y. ve O.O.O. isimli şahıslar olduğu tespit edildi.

Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ve Merkez Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri tarafından şüpheli 4 şahıs, 21 Haziran'da yapılan operasyon sonucu yakalandı. Şahıslar, aynı gün Serik Adliyesinde mevcutlu olarak hazır edilmek üzere gözaltına alındı.

Manşetler

Serik’te ‘SMA’ iddiasıyla para toplayan şahıs tutuklandı
Kahramanmaraş’taki orman yangınları söndürüldü
Beton mikserinin ezdiği bir kişi hayatını kaybetti
Marmara Denizi’nde batan geminin İskenderun’dan çıkış anı kamerada
Manavgat’ta kazada ağır yaralanan sürücü 9 gün sonra hayatını kaybetti
Alanya’da safari araçlarına denetim: 5 araca 233 bin TL ceza
Belçika’da Türk babanın polis kurşunuyla hayatını kaybettiği iddiası
Hastaneden taburcu olduktan dakikalar sonra aracı küle döndü
Bebeğe şiddet uygulayan hemşire: "Pişmanım, bu pişmanlığım ömür boyu devam edecek"
Dörtyol’da ev yangını büyümeden kontrol altına alındı